Amazon Web Services lanserar nya verktyg för kunden

Computer Security News

Amazon Web Services (AWS) meddelade i går att de lanserar nya verktyg och tjänster för att förbättra användarens säkerhet. Verktygen hjälper kunder att använda eget certifikat, hantera sina brandväggar och säkert lagra autentiseringsuppgifter.

En av de nya tjänsterna kallas privat certifikatutfärdare (CA). Det är en del av AWS Certificate Manager (ACM) och ger AWS kunderna använda privat certifikat utan behov av specialiserad infrastruktur.

Nu kan utvecklarna ge privat certifikat med bara några API samtal, medan administratörer finns central hantering och granskningsfunktioner, inklusive certifikat skapa rapporter och listor över återkallade certifikat (CRL). Den privata Certifikatutfärdaren är baserad på en pay-as-you-go prissättningsmodell.

AWS hemligheter chefen skapas för att göra det lättare för användare att lagra, distribuera och rotera sina hemligheter, inklusive autentiseringsuppgifter, lösenord och API-nycklar. Lagring och hämtning av hemligheter kan göras via API eller AWS Command Line Interface (CLI), medan inbyggda eller anpassade AWS Lambda funktioner innehåller funktioner för roterande autentiseringsuppgifter.

”Tidigare kunder som behövs för att etablera och upprätthålla ytterligare infrastruktur enbart för hemligheter management som kunde ådra sig kostnader och införa onödiga komplexitet i systemen”, sade den Senior Teknisk Evangelist på AWS, Randall Hunt.

AWS hemligheter chefen är tillgänglig i oss öst och väst, Kanada, Sydamerika och de flesta av regionerna EU och Asien. Det kostar $0,40 per månad per hemlighet och $0.05 per 10 000 API-anrop.

AWS brandväggen chefen skapas för att förenkla administrationen av AWS WAF brandväggar för webbprogram över flera konton och resurser. Administratörer kan skapa principer och konfigurera brandväggsregler och de tillämpas automatiskt på alla program, oavsett vilket är regionen de är värd in.

”utvecklare kan utveckla och innovatörer kan innovera, medan säkerhetsgruppen vinster förmåga att reagera snabbt, jämnt och globalt på potentiella hot och riktiga attacker ”, Chief evangelisten för AWS, Jeff Barr, anges.

Kunderna av AWS sköld avancerade kan få en ny brandvägg Manager på utan extra kostnad, medan andra användare kommer att debiteras en månadsavgift för varje princip i varje region.

Dessutom, Amazon har lagt till stöd för att kryptera data i transit för den Amazon elastisk filsystem (EFS) – ett filsystem som skapats för molnprogram som kräver delad åtkomst till filbaserad lagring. Stöd för att kryptera data i Vila har redan släppts.

Genom att lansera den nya EFS montera helper verktyg, Amazon har gjort det enklare för användare att genomföra datakryptering i transit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *