Hur att ta bort Windows Process Manager (32 bit) | Uppdaterad

Trojans

Jag skrev denna artikel för att ta bort Windows Process Manager (32 bitar). Detta Windows Process Manager (32 bitar) avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Windows Process Manager (32 bitar) tillhör den värsta möjliga typen av cyber virus. Det är en trojansk häst. Du är förmodligen bekant med trojaner hemsk rykte och om du inte har behandlat efter sådan en pest innan, nu du kommer att förstå varför de är så fruktade. Trojanska hästar är otroligt destruktiva och Windows Process Manager (32 bitar) är inte ett undantag. Det skriver in ditt system i fullständig och fullkomlig tystnad och det kan vara ganska en stund innan du ens inser att det är där. Det finns några tecken, dock, men har du mycket nära uppmärksamma din dator för att upptäcka dem.

Exempelvis långsammare datorprestanda. Trojaner använder en hel del PC-resurser och ta en massa CPU minne vilket avsevärt fördröjer din maskin. Kämpar med att utföra normalt. Det kraschar och startar om ofta. Din webbläsare frysa. Internetanslutningen blir instabil, etc. Om du märker datorn beter sig såhär, är det möjligt att du har en Trojan ombord. Onödigt att säga, måste dess omedelbara avlägsnande vara din första prioritet. Ju förr bli du av med det, desto bättre. Lita på oss, förseningar leda till ånger.

Trojaner är spioner. De är programmerade att övervaka allt du gör och spela in den. Windows Process Manager (32 bitar) gör samma sak. Spionaget startar så snart pest som slingrar sig i ditt system. Den använder din webbläsare spionerar enheter och ser allt som du gör. Sedan, när den anser att det har samlat tillräckligt med data, skickar den alla till skurkarna bakom den. Dock finns det något ännu värre.

Använder du datorn för att betala räkningar online eller för online shopping? De flesta människor gör. Om du är särskilt olyckligt, kan Windows Process Manager (32 bitar) även stjäla din personligen identifierbar och finansiella information. Tänk vad som kan hända om de hamnar i händerna på skurkar. Du kan lätt falla offer för en finansiell bluff eller även identitetsstöld. Också, du använder din maskin blir en verklig utmaning.

Windows Process Manager (32 bitar) bråkar med din systemregistret utan tillstånd. Den lägger till eller tar bort poster från den, ändrar viktiga systemfiler och skadar helt andra. Därför misslyckas dina appar att fungera korrekt om alls. Dina online-aktiviteter påverkas också. Trojanska kapar din webbläsare, sprutar dem med massor av irriterande annonser och orsakar dem att omdirigera dig till skumma sidor vid varje tur.

I grund och botten använder din maskin med Windows Process Manager (32 bitar) ombord, blir en omöjlig uppgift. Tja, du kan använda det, men du kommer att ständigt utsättas för risk malware och sekretess. Trojan serverar dessutom en bakdörr till annan infektion och det kan infektera datorn med mer skadlig kod på nolltid. Om detta händer får du besegrade. Maskinen kommer inte att kunna hålla på och det kommer att bryta ner för gott. Ta bort Trojan medan du fortfarande har chansen.

Hur Windows Process Manager (32 bitar) in? En av de mest populära och fortfarande effektiv infiltration metoder som trojaner förlitar sig på är spam. Hackare bifogar skadedjur till ett till synes legitima brev som de skickar direkt till din inkorg. Om du öppnar det, parader infektionen i. Detta är allt som behövs. Det finns inga tillstånd frågor eller installationsprocesser. Ett enda klick är allt som behövs för infektionen att få in.

var försiktig med e-postmeddelanden från okända avsändare. Inte rusa in i öppna dem innan du verifiera avsändarens e-postadress. Om något verkar misstänkt, radera meddelandet omedelbart. Skurkar be för din försumlighet. Det öppnar dörrar till din dator för malware. Vaksamhet stänger dessa dörrar. Välj klokt som en du ska tillhandahålla.

Windows Process Manager (32 bitar) avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Windows Process Manager (32 bitar) från din dator? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *