Hur du tar bort Ad nätverk prestanda (Chrome/ Firefox)

Adware
Remove Ad Network Performance

Jag skrev denna artikel för att ta bort Ad nätverksprestanda. Detta Ad nätverksprestanda avlägsnande guide arbetar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

AD nätverk prestanda Virus är bara en annan typisk adware program. Identiskt till de andra genererar så snart Ad nätverk prestanda Virus infiltrerar datorn toner av värdelösa popup-annonser som kan orsaka täta systemet kraschar och sakta ner dina webbläsarsessioner betydligt. Förutom, dessa annonser kan omdirigera dig till vissa misstänkta webbplatser och allvarligt hotar din personliga säkerhet. Därför, det bästa du kan göra, är att ta bort Ad nätverk prestanda Virus från systemet så fort du märker sin närvaro på den.

AD nätverk prestanda Virus syftar till Internet Explorer och Mozilla Firefox och Google Chrome-användare och den använder olika metoder för att infiltrera datorn. I själva verket bör Ad nätverk prestanda Virus få ditt godkännande innan den installerar sig själv på datorn, men det betyder inte att detta kommer att hålla dig säker. Tvärtom är adware ansökan ett sådant knep program att du inte ens inser att det har infekterat datorn tills popup-annonser börjar översvämningar bildskärmen.

Oftast, Ad nätverk prestanda Virus gömmer sig bakom andra freeware, på grund av att de flesta datoranvändare inte betalar någon uppmärksamhet samtidigt gå igenom dess installationsprocessen. Att ha i åtanke att freeware är ofta kombinerade med malware, du bör vara mycket försiktig när du installerar ny programvara på systemet samt läsa alla villkor och villkor som fastställs i installationsguiden. I andra fall är det mycket sannolikt att sluta med adware som Ad nätverk prestanda Virus på datorn.

Remove Ad Network Performance
The Ad Network Performance Virus

Identiskt till varje reklam-stödda program är Ad nätverk prestanda Virus primära syfte att göra en lätt vinst för att kunna fortsätta sin existens. Det enda sättet att göra detta är att främja produkter och tjänster av dess affiliate tredje parter och visas av de annonser som de tillhandahåller. Varje gång du klickar på en annons, göra utvecklarna av Ad nätverk prestanda Virus lätta pengar. Dock kan detta vara mycket farligt eftersom dessa annonser ofta leda till skadade webbplatser och datorn kan få lätt infekterade med malware. Därför rekommenderas starkt att ta bort Ad nätverk prestanda Virus från systemet.

Tyvärr, det finns en annan viktig fråga som relaterade till Ad nätverk prestanda Virus, och detta är möjligheten för programmet att fungera som en spion och stjäla dina personuppgifter. Således, även om du inte misstycker flera annonser så mycket, att hålla Ad nätverk prestanda Virus i systemet sätter riskerar din personliga säkerhet. Därför, det bästa du kunde göra det att ta bort adware ansökan omedelbart och skydda datorn mot andra hot i framtiden.

Lyckligtvis, Ad nätverk prestanda viruset är inte en svår process. Du kan radera programmet tillsammans med sin reklam, antingen manuellt eller automatiskt. Om du behöver någon hjälp med borttagningen, kan du följa den manuella instruktioner nedan denna artikel. Ändå, även om du har slutfört manuellt avlägsnande, du fortfarande har att skanna din dator med en legitim antimalware tool för att se till att alla befintliga hot har avlägsnats helt. Security tool kommer att hitta och ta bort alla potentiellt oönskade program och kommer att skydda systemet mot skadlig kod.

AD nätverk prestanda borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Ad nätverkets prestanda från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Kan fortfarande inte ta bort Ad nätverkets prestanda från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *