Hur man tar bort ”My Nickname in Darknet Is” Email Bitcoin Virus | Uppdaterad

Trojans

Få inte panik! Om du har fått ”min namn i Darknet är” e-post, bör du veta att det är ingenting annat än en bluff. Ett meddelande liknande detta skapas för att skrämma användare och få dem att tro att de spionerar på. Detta skrämmande mail försöker lura människor att tro att deras dator har hackat och infekterade med en farlig trojansk häst virus. Skurkarna hävdar också att de har känsliga data stulen från dig. Data, som de kommer att dela med världen om du väljer att inte följa.

Människorna bakom denna scamware efterfrågan att du betalar en stor mängd pengar i form av Bitcoin. Lita inte på deras lögner! För att göra detta mail ser trovärdig, cyberbrottslingar kommer att inkludera din e-postadress, och i vissa fall, lösenordet för. På grund av denna information, kommer att användare hoppa in i fel slutsats, att deras dator verkligen är infekterad. Men det är bara delvis sant. Medan datorn inte är angripen av en trojansk häst, som meddelande påstår, är den faktiskt bebos av en otäck parasit som har stulit din e-information och ges denna data till hackare, som vill att du ska falla i deras fälla.

Scamware är en lömsk parasit. Skaparna av detta skadliga program åberopa din försumlighet, för att lura dig att installera den. I de flesta fall göra användare detta omedvetet. Denna skadegörare är känt att gömma sig bakom spam-mail, falska uppdateringar, fri programvara buntar, tvivelaktiga länkar och annonser, samt torrentfiler. Bli inte förhastade. Diligence är nyckeln till att skydda din online-närvaro. Läsa mellan raderna och gör det till en vana att läsa de fullständiga regler och villkor innan du klickar på ”Jag godkänner” knappen.

Om du inte betalar uppmärksamhet på vad du klickar på, du kan få omdirigeras till en misstänkt och jämn farlig tredje parts webbplats som försöker skada din dator. Det skulle ta bara ett klick för du oavsiktligt tillåta en otäck parasit att invadera din enhet. Besök endast officiella webbplatser som du litar på. När du installerar programvara, är det bäst att välja en avancerad typ av installation eller anpassad. Andra medel för scamware distribution inkluderar men begränsas inte till spam e-post, falska uppdateringar, skumma länkar och annonser, samt freeware och torrent filer.

Den ”mitt namn i Darknet är” e-scamware kan enkelt lura alla. De låtsas har spionerat på dig och kräva en lösensumma, i utbyte mot inte dela insamlade data som de har på dig. Även hävdar skurkarna bakom detta meddelande, att datorn blev infekterad med denna parasit när du besökte en porr site. De ger dock inte någon mer information, för att göra sitt påstående rimliga. Vad som egentligen hände, är att du på något sätt får en otäck parasit att infiltrera datorn. Och denna skadegörare har lyckats stjäla din e-postadress, lösenord och andra relevanta data som är värdefulla för hackare.

Skurkarna bakom e-bluffen ”mitt namn i Darknet är” fick tag på denna information, och använder det nu för att få dig att tro på deras lögner. Vad du behöver göra efter att ha fått detta bedrägliga budskap, är att ta bort det omedelbart och söka igenom datorn efter skadliga program som är ansvarig för scamware. När du har hittat det, siktlinjen du slösa tid! Ta bort det helt från datorn, innan din situation blir värre!

”My Nickname in Darknet Is” Email Bitcoin virus avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort ”My Nickname in Darknet Is” Email Bitcoin Virus från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *