Hur tar man bort 19D67Tgb3neJiTHd8pZDEBYmUn2qSjxEeB Bitcoin Darknet Email Scam | Uppdaterad

Trojans

Var försiktig! En farlig e-post bluff lurar runt på nätet, som syftar till att skrämma så många användare som möjligt! Här är ett utdrag av meddelandet:

”Hej mitt smeknamn i darknet är—. Jag ska börja med att säga att jag hackat postlådan (Vänligen titta på ‘från’ i din header) mer än sex månader sedan, genom det jag infekterad ditt operativsystem med ett virus (trojan) skapad av mig och har övervakat du under lång tid. Jag tror att du inte vill alla dina kontakter att få dessa filer, rätt? Om du är av samma åsikt, tror jag att $500 är ganska rimligt pris att förstöra den smuts som jag skapat. Skicka ovanstående belopp på min bitcoin plånbok: 19D67Tgb3neJiTHd8pZDEBYmUn2qSjxEeB så snart som ovanstående belopp är emot, jag garanterar att data tas bort, jag behöver inte det. Sedan läser detta brev har du 48 timmar! Efter din läser detta meddelande, får jag en automatisk avisering som du har sett brevet ”.

I verkligheten är detta mail ingenting annat än en bluff, skapad av skurkar att skrämma intet ont anande offer och göra dem betala lösen, för att hålla deras privatliv från varelse komprometterat. Avsändaren hävdar att avsändaren av detta mail var hackad länge sedan, och nu deras dator styrs av en farlig Trojan virus. De meddelanden också påstå, att din aktivitet har spionerat på och känsliga data har samlats in.

Data, som kommer att delas med andra människor, om du underlåter att uppfylla hackarens krav. Och kriminella ger sitt ord, att om du uppfyller, de senare raderar all insamlad information. Men du bör inte lita på ett ord i detta mail! Visst, det kan vara skrämmande att ett sådant meddelande, men du måste behålla lugnet och inte faller i fällan! Bekräfta e-post som den scamware som det är och ta bort det!

Tyvärr, borttagning av e-post kommer inte att räcka. Denna scamware verkade inte ur luften. Om du har fått detta mail, betyder det att någonstans på datorn lurar en parasit. Sådan skadlig programvara inte invadera din dator på egen hand. Nej, inte den hacka väg på din enhet. Bara kan du ge det åtkomst till datorn. Detta händer vanligtvis när en användare är slarvig och klickar på skumma annonser och länkar, eller öppnar spam-mail med infekterade innehåll i form av bilagor eller körbara filer.

En parasit som är ansvarig för otäck scamware såhär kan också distribueras via programvara buntning och falska uppdateringsbegäranden. Kontrollera att inget farligt innehåll gömd får installeras på datorn utan din vetskap, måste du göra det till en vana av att välja en anpassad, istället för en snabb installation. Allt du behöver göra är välja bort någon extra programvara, eftersom det är oftast malware i förklädnad. Vi rekommenderar också att förlita sig på officiella och licensierade källor endast, när du behöver uppdatera din programvara. Gör inte blint förtroende slumpmässiga uppdatering popup-fönster. Mer ofta än inte, visar de sig vara bedrägliga.

Låt oss vara ärliga. De flesta människor kommer få panik efter att ha mottagit sådant e-postmeddelande. Hackare lita på din rädsla och naivitet, till göra du rusa in betala lösen i fråga, utan att ge det en andra tanke. För att förhindra exponering av sina personliga filer, betalar offren frågade mängden 500 dollar i form av Bitcoin. Men finns det ingen anledning att göra så. Viktigast är att styra dina känslor och inte ge efter för panik.

E-post 19D67Tgb3neJiTHd8pZDEBYmUn2qSjxEeB Bitcoin Darknet är ingenting annat än en bluff, gjort för det enda syftet hackare att utnyttja din rädsla. Vad du behöver är att lugna ner, ta bort detta mail så snart du får det, och skanna din datorsystem för skadedjur som ger dig allt detta besvär. När du hittar det, måste du ta bort den från enheten, så det inte är kunna störa dig igen eller hota din integritet.

19D67Tgb3neJiTHd8pZDEBYmUn2qSjxEeB Bitcoin Darknet Email Scam avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort 19D67Tgb3neJiTHd8pZDEBYmUn2qSjxEeB Bitcoin Darknet Email Scam från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *