Hur tar man bort 1BARBfTXdwaRenZjcG8t2LAsbQm6abfw13 Bitcoin Email Scam | Uppdaterad

Trojans

En farlig e-post bluff cirkulerar på internet. Meddelandet lyder följande:

”det verkar som, ***-är ditt lösenord. Du kanske inte känner mig och du är förmodligen undrar varför du fick detta e-mail, rätt? Egentligen jag setup en malware på vuxen vids (porr) webbplatsen och gissa vad, du besökt denna webbplats för att ha kul (ni vet vad jag menar). Medan du ser på videoklipp, började din webbläsare fungerar som en RDP (Remote Desktop) att ha en keylogger som gav mig tillgång till skärmen och webbkamera. Efter att erhöll min programvara som alla dina kontakter från din Messenger, FB, samt e-post. Vad exakt gjorde jag? Jag backuped telefon. Foto, video- och kontakter. Jag skapade en dubbel-skärm video. 1: a delen visar videon du var vaktande (du har en god smak-haha…), och del 2 visar inspelningen av din webbkamera. Exakt vad ska du göra? Tja, tror jag, $800 är ett rättvist pris för vår lilla hemlighet. Du kommer att göra betalning med Bitcoin (om du inte vet detta, Sök efter ”hur att köpa bitcoin” i Google) ”.

Den 1BARBfTXdwaRenZjcG8t2LAsbQm6abfw13 Bitcoin e tillhör kategorin scamware. En användare tar emot detta mail och görs att tro att inte bara har du spionerat på, men känsliga data har stulits från dig. Och nu skurkar utpressning mot dig, så att denna information inte få delas med andra människor. Tro inte de lies! Detta mail är bedräglig! Den är gjord av brottslingar, försöker dra nytta av din naivitet. Det är viktigt att inte panik. Detta meddelande är ingenting annat än en bluff, utformad för att skrämma dig och få dig att betala frågade mängden pengar.

Du kanske tror att detta meddelande har uppstått ur det blå, men så är inte fallet. Scamware infektioner är mycket luriga. De kan inte hacka du direkt. De behöver din tillåtelse för att invadera. Och det är mycket lätt att lura dig att göra detta. Oftast är sprids denna infektion genom programvara kombinationserbjudanden. Om du inte är att vara försiktig och är alltför försumlig, kan du enkelt göra misstaget att bjuda in denna infektion ombord. Som har därför är det viktigt att alltid följa en anpassad, snarare än snabb installation, så något dolda innehåll kan vara synliga för dig att avmarkera. Cyberbrottslingar är beroende av din slarv och naivitet, för att du hamnar rätt i deras fälla. Alltid tänka två gånger innan du klickar på något på internet. Du vet aldrig vad hot lurar bakom en till synes tillförlitliga annons eller länk. Se också till att undvika skräppost, skadlig programvara är känt att gömma sig bakom sådana meddelanden samt.

Denna scamware email trivs på din rädsla. Inte fall in i det. Det är bara ett trick, utformad för att ta dina pengar. Hackare hävdar att de har spionerat på dig genom din webbkamera och nu gör du betala lösen, så denna data inte se dagens ljus. Skurkar be för den 800 US-dollar i form av Bitcoin som betalningsmedel. Lita inte på dessa lögner! Vad du behöver göra, är helt enkelt bort detta bedrägliga e-postmeddelanden, skanna din dator och leta upp infektionen ansvarar för denna helvetiskt meddelande. När du vet skadliga programvarans whereabouts, du behöver bli av med det ASAP, innan det kan göra allvarliga skador. Ju tidigare agerar du mot detta hot, desto bättre!

1BARBfTXdwaRenZjcG8t2LAsbQm6abfw13 Bitcoin Email Scam avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort 1BARBfTXdwaRenZjcG8t2LAsbQm6abfw13 Bitcoin Email Scam från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *