Hur tar man bort 1bcde.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove 1bcde.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort 1bcde.com. Detta 1bcde.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

1bcde.com omdirigeringar är kopplade till otäck webbläsare kapare infektioner. Om du ser denna webbplats i stället för din hemsida eller favorit sökmotor, är du i trubbel. Hijackers är ansvariga för de många annonser och popup-fönster som slängs din väg. Skärmen kommer att täckas med dem. På grund av webbläsare kapares förmåga att stjäla dina webbdata som surfning och sökhistorik, kommer sådana annonser särskilt anpassas därför så användaren kommer mest sannolikt klickar på dem.

Ofta, kommer att annonser och popup-fönster främja begränsade rabatter, engångs kuponger, specialerbjudanden, exklusiv försäljning, falska uppdateringsbegäranden och tvivelaktiga verktyg verktyg. Syftet är att skapa intäkter via metoden PPC (Pay-Per-Click). Saken är den, du vet aldrig där sådana annonser kan omdirigera dig till. Du kanske omedvetet ger hackare tillgång till din dator. Vilket är varför vi rekommenderar omedelbar borttagning av denna parasit, så snart du upptäcker sin närvaro.

Webbläsarkapare kan inte invadera din webbläsare utan din tillåtelse. De behöver din hjälp för att göra så. Naturligtvis, bevilja användare sådan malware tillgång utan jämn realiserbar den. De är mästare på förklädnad och kan lura dig med lätthet. Om du vill hålla sig borta från sådana parasiter, du behöver vara mer försiktiga och betala nära uppmärksamhet till vad du klickar på. De vanligaste kapare distribution inkluderar programvara kombinationserbjudanden och falska uppdateringsbegäranden.

Remove 1bcde.com
The 1bcde.com Virus

Vi rekommenderar starkt att våra läsare att alltid välja en Custom/ avancerad typ av installation, så de kan enkelt visa någon extra programvara som avsiktligt dolda från dem. Sådana program och applikationer visar ofta sig vara skadlig kod i förklädnad. Dessutom när du behöver uppdatera programvaran på datorn, är det bäst att förlita sig på licensierade och officiella källor bara. Gör inte misstaget att klicka på en slumpmässiga popup-fönster som uppmanar dig att följa en tvivelaktig Uppdatera länk. Mer ofta än inte, sådana sidor leda till cyber infektioner som adware, kapare, spionprogram, och även i vissa fall – trojaner och ransomware!

Vad du också behöver veta om kapare, är att de inte anses vara riktiga virus. Varför? Eftersom de bara attackera din webbläsare, inte datorsystem. Fortfarande, det gör inte dem mindre farliga. De är verkligen kan göra verklig skada. Om du har fallit offer för denna irriterande parasit, du kommer att uppleva svårigheter gör normala saker på webbläsaren eftersom det ofta kommer att krascha eller frysa.

Också, din internethastighet plötsligt minskar. Vid något tillfälle slutar webbläsaren fungera helt och hållet, att du inte kan göra någon form av arbete. Vad är ännu värre, är att bakom annonser och popup-fönster som genereras av kapare, kan lurar dolda virus som vänta för din klick, att inleda en attack mot din dator. Att ha en webbläsare kapare på din dator innebär att din integritet online och säkerhet är i fara. Slösa inte tid! Måste du genast fortsätta med avlägsnande av denna skadliga program, eller du riskerar att förlora mer än bara dina personuppgifter!

1bcde.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort 1bcde.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort 1bcde.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *