Hur tar man bort 1MN7A7QqQaAVoxV4zdjdrnEHXmjhzcQ4Bq Darknet Email Trojan Scam | Uppdaterad

Trojans

Om du har fått följande Mail, betyder det att du har fallit offer för en farlig e-post bluff.

”Hej. Mitt smeknamn i darknet är xxxxx. Jag ska börja med att säga att jag hackat postlådan mer än sex månader sedan, genom det jag smittad ditt operativsystem med ett virus (trojan) skapad av mig och har övervakat du under lång tid. Jag har tillgång till alla dina konton, sociala nätverk, e-post, beter historia. Därför har jag data för alla dina kontakter, filer från din dator, foton och videor. Jag tror att du inte vill alla dina kontakter att få dessa filer, rätt? Om du är av samma åsikt, tror jag att $500 är ganska rimligt pris att förstöra den smuts som jag skapat. Skicka ovanstående belopp på min bitcoin plånbok: 1MN7A7QqQaAVoxV4zdjdrnEHXmjhzcQ4Bq. Så snart ovanstående belopp tas emot, garanterar jag att data tas bort, jag behöver inte det. Sedan läser detta brev har du 48 timmar! Efter din läser detta meddelande, får jag en automatisk avisering som du har sett brevet ”.

Som ni kan se, syftar detta mail till att skrämma dig och rusa in i onödiga åtgärder. Det är mycket viktigt att inte lita på vad avsändaren säger! Författaren till detta mail hävdar att en farlig Trojan har infekterat datorn, och nu din varje verksamhet övervakas. De hotar att dela vad information de har samlat på dig och förstöra din integritet. Fall inte i denna skadliga fälla!

Cyber kriminella lovar att radera denna stulna data, i utbyte mot en monetär avgift. Du kan aldrig lita på ordet av en kriminell. I stället måste du omedelbart ta bort detta meddelande. Men, som fortfarande betyder inte att du är i klartext. Hur lyckades tjuvarna stjäla din e-postadress? Denna bluff e-post kan vara ett tecken på att någonstans på datorn, en otäck parasit lurar att samla in din personliga information och säljer den till tredje part för vinst. Längre du förseningen avlägsnande av denna farliga skadegörare, desto fler möjligheter du ge skurkar att utföra sina uppdrag.

Vi har redan etablerat att om du får 1MN7A7QqQaAVoxV4zdjdrnEHXmjhzcQ4Bq Darknet e-det inte betyder att din dator har blivit hackad av en trojansk häst virus. Dina personuppgifter kan dock exponeras för hackare att använda som de finner lämpligt. I denna situation till exempel din e-post har fallit i händerna på skurkar, och de försöker få dig att betala lösen, för att hålla din integritet intakt. Du kanske har omedvetet låta en parasit att smyga på enheten. Detta händer oftast via programvara buntar, torrents, skräppost, tvivelaktiga länkar och annonser, samt falsk uppdatering önskemål.

Hackare är beroende av din försumlighet och naivitet. De kommer att dra nytta av din brådska och slarv, för att få dig att falla i deras fälla. Alltid vara uppmärksam på finstilt och tänka två gånger innan du klickar på något. Det är bäst att installera under anpassade inställningsläget, så någon gömd malware förklädd till bonusprogram eller applikation blir synliga för dig att avmarkera det och inte det från att få tillgång till din dator.

Även om du ignorerar den 1MN7A7QqQaAVoxV4zdjdrnEHXmjhzcQ4Bq Darknet Email, en annan Hot kommer säkert pop-up. Det är därför det är viktigt att ta bort källan till dessa bedrägliga e-postmeddelanden, innan det är för sent. Denna parasit som lurar någonstans på din dator kan svärma skärmen med skumma innehåll i form av opålitliga annonser, samt omdirigera dig till overifierade sidor. Det skulle ta bara ett klick kan oavsiktligt installera skadlig programvara på din dator. Du kan även få din enhet infekterad med Trojan häst! Endast kan denna gång, det vara riktiga.

Ta email som varningen som det är! När du tar bort denna bluff meddelande, måste du leta upp whereabouts av otäcka skadedjur som orsakar ångest och bli av med det, innan det är försent och det är kunna göra verkliga skador till din PC! Om du är osäker på hur man gör det, kan vi hjälpa dig i denna uppgift. Allt du behöver göra är att följa våra detaljerade instruktioner nedan.

1MN7A7QqQaAVoxV4zdjdrnEHXmjhzcQ4Bq Darknet Email Trojan Scam avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort 1MN7A7QqQaAVoxV4zdjdrnEHXmjhzcQ4Bq Darknet Email Trojan Scam från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *