Hur tar man bort 24socialnews.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove 24socialnews.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort 24socialnews.com. Detta 24socialnews.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

24socialnews.com är en sökplattform för leverantör och nyheter. Webbplatsen har ett sökfält och en kontinuerlig nyheter stream. Nyhetsartiklarna är skriven på ryska. Sökalternativ är också inställda för rysktalande. Om du plötsligt hittat denna webbplats som din hemsida och standard sökleverantör, beklagar vi att informera dig om att du har kontrakterat en kapare. Detta är en vanlig typ av cyber infektion. Det är irriterande, ihållande och farligt att en viss grad. Verksamheten kommer att ha en negativ effekt på prestanda för din dator. Ditt system kommer att sakta ner till en genomsökning. Det har ofta svårt att fylla din tilldelade aktiviteter. Detta är bara grundläggande symtom. Verksamheten kaparen utför kommer att vara mycket mer märkbar.

Kaparen bakom 24socialnews.com är en annons-stöttat program. Som sådan, genererar det annonser för att främja tredje parts innehåll. Popup-fönstren visas i olika format, inklusive banderoller, i-text länkar, freebies, kupong lådor, interstitiell, flytande, kontextuell, inline, övergångsbestämmelser, och jämförelse annonser. De kommer att visas varje gång du använder din webbläsare. I ett försök att locka uppmärksamheten och väcka deras intresse, fynda den 24socialnews.com kapare utställningsmonter shopping erbjudanden för en mängd olika råvaror. Detta sammanfattar kläder, tillbehör, Sportprylar, teknologisk anordningen, möbler, husgeråd, trädgårdsredskap, leksaker, spel och många andra. De föreslagna erbjudandena kan se ut som en bra hitta och de kan verka legitimt, men ingenting är för vissa.

Utvecklarna av 24socialnews.com kaparen få betalt för att stödja innehållet i vissa webbplatser. De är överens om att göra så utan att bry sig om att bevis på tillförlitligheten av de nämnda plattformarna. Eftersom användare inte betalar ta emot shopping listor, är deras säkerhet inte en överhögheten. De människor som betalar för en tjänst är de faktiska kunderna. Datoranvändare är viktiga för deras verksamhet. Genom att följa annonserna, gör de pengar för innehavarna av kaparen. Detta är en online monetizing teknik som kallas pay-per-klick-systemet. Antal träffar lägger till ett visst belopp till de provisioner som betalats för att främja motsvarande innehåll. Eftersom tillförlitligheten i de sponsrade webbplatserna inte redovisas, antas risken helt av slutanvändaren.

Remove 24socialnews.com
The 24socialnews.com Virus

Medan du är distraherad av enorma ad flödet, kommer att den 24socialnews.com kaparen spionera på dig bakom din rygg. Hemliga programmet kan spela in olika typer av data från dina webbläsarsessioner. Detta innefattar din surfa historia, tracking cookies, tangenttryckningar, geografisk plats, riktnummer, adress registrering, Internet protocol (IP), e-postkonto, telefonnummer, demografiska uppgifter, användarnamn och lösenord. Ägarna till kaparen kan sälja insamlade data på darknet marknader utan att be om din tillåtelse eller meddela dig om deras avsikter. Din personliga och finansiella information kunde falla i händerna på cyberkriminella.

Att veta hur denna typ av parasit distribueras kan hjälpa dig att skydda ditt system. I området i närheten finns det flera sätt att ingå avtal 24socialnews.com kaparen. Den vanligaste tekniken kombinationserbjudanden. Med hjälp av ett piratkopierade program eller freeware, kan kaparen installeras utan kör sin egen installationsguiden. Den oönskade programvaran kommer att ingå som en bonus verktyg med den hämtade klienten. Du kommer att ha möjlighet att utesluta den. Standardinställningen kommer dock att ha det installerat. Om du håller förinställningar som de är, kommer parasiten att tillåtas i ditt system. Se till att du läser villkoren av de program som du installerar på din dator.

En annan gemensam inkörsport för 24socialnews.com kaparen är genom en skräppost. Verktyget skumma döljs bakom en bifogad fil. Avsändaren kommer att ange att den bifogade filen är en officiell dokumentation, som ett rekommenderat brev, en faktura, en bill, böter, ett kvitto, en stämning eller ett domstolsbeslut. Skriva för befintliga företag och organisationer är vanligt, eftersom det gör för en bra presentation. För att bekräfta legitimiteten av en viss e-post, kan du hänvisa till de medföljande kontakterna. En annan förökning vector måste vi nämna är bilburna installationer. Att ange en skadad webbplats eller en komprometterad länk kan resultera i en infektion som överförs till ditt system. Det är därför du bör vara försiktig med din källor på nätet och göra din forskning när du är osäker.

24socialnews.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort 24socialnews.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *