Hur tar man bort Adaware Secure Search | Uppdaterad

PUP
Remove Adaware Secure Search

Adaware Secure Search är en skuggig app som är Kategoriserad som en PUP (potentiellt oönskade Program). Det marknadsförs som ett användbart verktyg för din webbläsare som låter dig växla mellan olika sökmotorer som du väljer med lätthet. Det hävdar också att hålla dig skyddad när du surfar på internet. I verkligheten är detta verktyg ingenting annat än en trickster. Så snart som du installerar det på din dator, du kommer att bli ett offer till dess skadlig aktivitet.

Det första som kommer att göra är ta kontroll över din webbläsarinställningar, se till att det körs automatiskt varje gång du öppnar webbläsaren. Det därefter kommer att översvämma din skärm med en annan typ av annonser, vilket gör din surfning en helvetisk upplevelse. Ju mer du klickar på knappen ‘Stäng’, fler annonser visas i deras ställe. Se till att inte klicka på sådant annonserade innehåll. Inte bara PUP får betalt för varje klick du gör, men du också kan få omdirigeras till misstänkta och jämn farlig tredjeparts webbplatser som kan skada din dator. Det tar en klick till omedvetet öppna bakdörrar för skurkar som vill stjäla din personliga information. Naivitet och vårdslöshet är vad hackare lita på, för att få dig att falla i deras fälla. Vara smartare och betala nära uppmärksamhet till vad du gör på internet.

Detta Adaware Secure Search app har en officiell webbplats och kan också laddas ner från AppStore på din webbläsare. Men inte kan verktyget installera sig på datorn. Du ensam kan ge den behörighet att ombord på din enhet. Men hur? De flesta användare minns inte bevilja denna ansökan tillgång till sina datorer och är borta när det gäller hur det smög sin väg. Vanligast, får appen installeras automatiskt tillsammans med annan programvara utan att du ens inse det. Det är därför du måste bryta vanan för att välja en snabb installation.

Remove Adaware Secure Search
The Adaware Secure Search Virus

Om du fortsätter att välja detta installationsläge, kommer ytterligare programvara som är dold från dig få installeras utan din vetskap. För att synliggöra dolda innehållet till dig, måste du välja en avancerad typ av installation eller anpassad. Om du märker några valfria installationer, se till att välja bort dem alla, eftersom de sannolikt är skadliga program i förklädnad. Annat distributionen inkluderar men är inte begränsade till spam e-post, falska uppdateringar, infekterade länkar och annonser, torrent-filer, etc.

oavsett hur mycket du försöker ångra ändringar i din webbläsarinställningar, de ska hålla återvänder till vilken parasiten ställa dem på . Också, PUP kan också installera andra tvivelaktiga appar och verktygsfält i webbläsaren, utan att bry sig att be om din tillåtelse först. Ju längre tillåta du detta PUP bo på din dator, desto sämre dess effekt kommer att få. Släpar, långsam internetuppkoppling och täta webbläsare kraschar är bara ett smakprov på vad som kommer att ske om du inte agerar snabbt och ta bort denna skadliga PUP. Förr eller senare, kommer att det ha helt skadat din webbläsare, till punkten av dem att inte kunna utföra alls.

Vad mer, din online-säkerhet kan få fara och din privata information kan komma att exponeras för skurkar. Hackare kommer att utnyttja detta tillfälle att stjäla oavsett känsliga data som de kan hitta, så de kan dela den med andra utomstående för vinst. Det enda sättet du kan återta kontrollen över din webbläsare och se till att din närvaro på nätet är säkert och privat är att bli av denna otäck Adaware Secure Search PUP från datorn.

Adaware Secure Search avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Adaware Secure Search från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *