Hur tar man bort Adstructor.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Adstructor.com är en tydlig indikation på att din webbläsare har smittats av adware. Webbplatsen visas ofta när du öppnar din webbläsare. Det kommer även att generera flera irriterande annonser som täcker skärmen. Oavsett hur mycket du försöker undvika dem, kommer de bara att växa i antal. Vad mer, kommer att parasiten få ännu mer aggressiv. Det kommer att omdirigera dig till skumma webbplatser, samt öppna tvivelaktiga länkar på nya flikar.

Adwares främsta mål är att skapa intäkter via pay-per-click systemet. Så, mer klick du gör, desto mer vinst parasiten får. Saken är den, alla dessa tunga annonser som kastas på webbläsarens vilja oundviklig orsak den allvarliga skador över tid. Det är därför du måste agera snabbt och ta bort detta otäcka skadedjur så snart du upptäcker den.

Adware är oftast sprids via skräppost och programvara kombinationserbjudanden. Det är också känt att lurar bakom torrentfiler, falska uppdateringar och infekterade länkar. Den goda nyheten är, att reklamprogrammen kan endast infiltrera datorn om du låter det. Som sagt, så länge du inte ger den tillgång, det inte kan invadera på egen hand. Men denna parasit är smart. Inte bara är det använda knep, men det bygger också på din naivitet och vårdslöshet, för att smyga obemärkt. Detta händer ofta när du installerar programvaran under snabb setup-läget.

Detta misstag kommer att bli kostsamt. Dolda innehåll kommer få installeras automatiskt på din enhet. Och den värsta delen? Du kommer inte ens inser det, förrän det är för sent. Så gör det en vana av att välja en Custom/ avancerad typ av installation, så någon ytterligare programvara är synlig för dig att avmarkera den.

Om du har en adware parasit lurar på enheten, innebär det att din personliga och finansiella information i riskzonen för att få stulna. Hackare kommer att utnyttja situationen du är i, att få oavsett värdefulla data de kan få sina händer på, som lösenord, IP-adresser, inloggnings-ID, bankkonton, kreditkortsnummer, etc.

det finns vissa symtom som är ett tecken att något är fel och Det kan vara en skadlig programvara är bosatt på enheten. Sådana symtom inkluderar men begränsas inte till släpar, långsam internet, långsam minimering och maximering av webbläsarfönstret, samt dess frekventa krascher och fel. Ju mer tid du avfall, desto sämre kommer det att bli. Om du vill komma tillbaka till en normal webbupplevelse och skydda din integritet, behöver du fortsätter med borttagningen av detta irriterande adware ASAP.

Adstructor.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Adstructor.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *