Hur tar man bort Antivirus Pro 2017 (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Antivirus Pro 2017. Detta Antivirus Pro 2017 avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Antivirus Pro 2017 har klassificerats som en farlig skurkstat ansökan vars primära mål är att få vinst för dess utvecklare. I själva fungerar programmet som en falsk säkerhetsverktyg som inte bara översvämningar bildskärmen med värdelös popup-annonser, men också försöka sitt bästa för att övertyga dig att din dator är full av skadliga hot. Dock ska du inte lita på Antivirus Pro 2017 så lätt. Annars kanske din systemsäkerhet verkligen sättas i fara.

Så snart som Antivirus Pro 2017 infekterar din dator, det börjar utföra dagliga sökningar i systemet, oavsett om du har godkänt dem eller inte. Resultaten av dessa dagliga genomsökningar är naturligtvis helt falska, så du inte bör tro dem. Detta är så eftersom resultaten är avsedda att orsaka kaos och bedra dig. Dock att ha i åtanke att det enda hotet på ditt system är nämligen Antivirus Pro 2017, du bör definitivt inte lita visas resultaten.

Antivirus Pro 2017 använder olika metoder för att infektera din virtuella maskin. En av dessa gömmer sig bakom falska flash plug-in eller Java uppdatera länkar som kommer från tredje part fildelning webbplatser. Förutom, Antivirus Pro 2017 kan också distribueras av en Trojan, eller det kan vara att datorn redan har smittats med vissa skadliga program innan Antivirus Pro 2017 infiltrera den. Men oavsett vad målet är, rogue ansökan är mycket uttrycksfull när de anger systemet, alltså förstår du omedelbart att du är smittad med Antivirus Pro 2017.

Antivirus Pro 2017 presenteras som en betrodd antispionprogram för att övertyga dig om att datorn har infekterats av skadlig kod. Som redan nämnts ovan, när rogue kommer in i systemet, kommer det att utföra en fullständig genomsökning som kommer att ”hitta” flera infektioner, såsom trojaner, stjäla lösenord, maskar, osv. Tänk på att dessa system genomsökningar och säkerhetsmeddelanden som tillhandahålls av Antivirus Pro 2017 är falska. Dock försöker den fiktiva antivirus programmet sitt bästa att övertyga dig om att ditt system är allvarligt infekterad av skadlig kod som nekar tillgång till de vanligaste körbara program och även att din webbläsare.

Som redan nämnts är det huvudsakliga syftet med Antivirus Pro 2017 att göra lätta pengar för dess skapare. Därför bör du inte avslöja känslig information till rogue app, eftersom de tredje parterna bakom det kunde få tag på din ekonomi och stjäla dina pengar.

Tänk på att för att öka sina chanser att lura er, Antivirus Pro 2017 tillbringar tid övervakning dina webbläsaraktiviteter. När adware registrerar tillräckligt med data om dig, börjar det att visa anpassade annonser enligt dina personliga intressen. På så sätt ökar möjligheten för dig att öppna en kommersiell annons avsevärt, så är vinsten för de tredje parterna.

Också, du inte skulle få panik i fall Antivirus Pro 2017 block tillgång till din webbläsare. I området i närheten finns det ett sätt att ta bort försvaret av programmet genom att följa som tillhandahålls nedan instruktioner. Manuell borttagning rekommenderas dock inte för vanliga datoranvändare, eftersom det kan leda till systemfel. Därför är installera en tillförlitlig antimalware tool det bästa alternativet för att ta bort programmet rogue från systemet.

I fall kan att dina webbläsarsessioner har omdirigerats till otillförlitliga och osäkra webbplatser, komprometterad filer och datavirus lyckats tränga in i din PC. Som ett resultat, infektioner kan döljas nu i systemet och de kan göra det möjligt för cyberbrottslingar att få tillgång till din dator och stjäla din personliga och finansiella information. Om så är fallet, är det enda sättet att ta bort alla hot och virus helt och skydda din information blir stulen använda en automatisk säkerhetsprogram. Med det kan dolda infektioner upptäckas och tas bort. Nästa steg behövs för att skydda ditt system framgångsrikt från hackare attacker är att schemalägga regelbundna genomsökningar av datorn med antivirusprogrammet.

Antivirus Pro 2017 avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Antivirus Pro 2017 från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Antivirus Pro 2017 från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *