Hur tar man bort Boxworther.info (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Boxworther.info

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Boxworther.info. Detta Boxworther.info avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Boxworther.info har klassificerats som en farlig nätfiskewebbplats som kan orsaka kaos i ditt system. Sidan är förenligt med de större webbläsarna – Internet Explorer, Google Chrome och Mozilla Firefox, är det ansvarig för alla kommersiella popup-annonser som visas på dem. Vad du bör veta är att annonser som tillhandahålls av Boxworther.info kan dock allvarligt hota din systemsäkerhet. Således är detta en annan oönskad verktyg som inte bör hållas på din PC.

Boxworther.info använder olika men välkända metoder att infiltrera din virtuella maskin. Oftast, adware ansökan kommer in i systemet tillsammans med andra freeware. Detta innebär att även om du inte minns att ha installerat Boxworther.info på din dator, troligen du har gått igenom processen utan jämn realiserbar den.

Ofta läser datoranvändare inte alla termer och villkor som fastställs i det program de vill ställa upp på systemet och accepterar att allt i en hast. På detta sätt, de låta adware på datorn sig och riskera sin egen säkerhet inte ha en aning om det. Således, du bör vara extremt försiktig varje gång du installera nya program på din dator och läsa alla instruktioner som visas av guiden Konfigurera. Annars kan dina känsliga data stjälas av cyberbrottslingar som kan använda det för skadliga syften. Dessutom kan du låta andra potentiellt oönskade program på systemet.

Ibland Boxworther.info använder andra metoder för att infiltrera datorn. Dessa inkluderar gömmer sig bakom spam e-postbilagor, skadade länkar och webbplatser, eller bara poserar som ett falskt system eller en uppdatering för din Java eller Adobe Flash Player. Därför, om du vill undvika att motvilligt installera adware, kom ihåg att brådska, naivitet och distraktion inte kommer säkerligen hjälpa dig alls.

Remove Boxworther.info
The Boxworther.info Virus

Så snart som Boxworther.info går in i din dator, din webbläsare kommer att få översvämmad med toner av värdelös kommersiella annonser. Tänk på att om du klickar på någon av dem, du kan hamna installera mer oönskade skadlig programvara på systemet. Förutom, som dessa popup-fönster kommer att dyka upp varje gång du försöker surfa på webben, klarar de orsakar olika problem. Bland dessa är saktande din internethastighet, upplever täta systemkraschar och att avbryta ditt surfande. Det enda sättet att stoppa detta är att ta bort Boxworther.info tillsammans med annonser visas så snart som möjligt.

Tyvärr, de påträngande kommersiella annonserna är inte det enda problemet som du har att oroa. En annan sak du bör veta om Boxworther.info är att programmet kan övervakning och inspelning din webbhistorik och virtuella preferenser. Efter programmet har samlat tillräckligt med information om dina surfvanor, börjar det Visa innehåll från tredje part på din bildskärm.

Tänk på att du inte bör lita några annonser som tillhandahålls av rabatt Smasher, eftersom detta program inte tar ansvar för innehållet som visas på din webbläsare. Så, om du klickar på de medföljande annonserna, kan du få överföras till olika webbplatser som innehåller skadade materialet.

Också, varje klick på en annons som visas av Boxworther.info, ger vinst till de tredje parter som gömmer sig bakom reklamprogrammet och fortsätter sin existens. Det enda sättet att avsluta alla värdelösa annonser är att ta bort Boxworther.info från din PC. Således rekommenderas det starkt att ta bort programmet från systemet. Dessutom måste du kontrollera att datorn är väl skyddad mot skadlig kod.

Om dina webbläsarsessioner har omdirigerats till betrodda webbplatser, komprometterad filer, är det mycket troligt att vissa dator infektioner kan lyckats infiltrera din virtuella dator. Som ett resultat, infektioner kan vara dolda i systemet och de kan låta vissa cyberbrottslingar kan få tillgång till din dator och stjäla dina känsliga data. Om detta händer, är det enda sättet att radera eventuella hot och virus från systemet helt och skydda dina personuppgifter från stjäls, använda en automatisk säkerhetsprogram. Genom att använda det, kan alla dolda infektioner lokaliseras och raderas på en gång.

Boxworther.info avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Boxworther.info från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *