Hur tar man bort Chrome_patch.hta (Chrome/ Firefox)

PUP

Jag skrev denna artikel för att ta bort Chrome_patch.hta. Detta Chrome_patch.hta avlägsnande guide arbetar för alla Windowsversioner.

Chrome_patch.HTA har klassificerats som ett potentiellt oönskade program vars huvudsakliga ändamål är att främja adware. Om programmet redan finns på datorn, kommer det Visa varje gång du försöker använda din webbläsare och ditt system kommer att fastna med adware. Dessutom Chrome_patch.hta kommer att sakta ner din internethastighet, störa dina webbläsarsessioner och orsaka täta systemet krossar, därmed hålla Chrome_patch.hta på datorn rekommenderas definitivt inte.

Tänk på att om du ser Chrome_patch.hta, är det alltid en anledning. Det innebär att det finns en skadlig kod på datorn som gör att man ser adware, och det är kan orsaka dig massor av problem. Det enda sättet att slippa hantera dessa frågor är att lokalisera och ta bort Chrome_patch.hta från din dator direkt.

Det kan verka konstigt, men i de flesta fall datoranvändare är de som installerar Chrome_patch.hta på deras system själva. Likaså till andra adware program är Chrome_patch.hta så smart att den kan göra du ladda ner den utan jämn realiserbar den. Oftast, adware in datorn tillsammans med andra freeware och håller sin närvaro i hemlighet tills flera annonser start visar på din skärm. I själva verket, är detta inte ovanligt alls eftersom freeware vanligtvis resor bundled med skadlig kod som är dess enklaste tillgång pekar du på systemet.

Det finns några andra sätt som Chrome_patch.hta använder för att infiltrera datorn. Dessa inkluderar gömmer sig bakom spam e-postbilagor, skadade länkar och webbplatser, eller bara poserar som ett falskt system eller en uppdatering. Exempelvis bara när du är övertygad om att du uppdaterar ett program på datorn, visar det sig att du faktiskt ger grönt ljus till adware istället. Så, om du vill undvika att motvilligt installera adware på systemet, du bör vara mycket försiktig och kom ihåg att brådska, naivitet och distraktion kommer säkerligen inte hjälpa dig alls.

Webbläsaren får översvämmad med toner av värdelös kommersiella annonser om Chrome_patch.hta har installerats på datorn. Tänk på att om du klickar på någon av dem, kommer du att sluta installera mer oönskade skadlig programvara på systemet. Dessutom som popup-fönster kommer att dyka upp varje gång du försöker surfa på webben, är de kan orsaka du olika slags problem. Som redan nämnts, bland dessa problem saktar ner din internethastighet, upplever täta systemkraschar och att avbryta ditt surfande. Alltså, det bästa du kan göra är att ta bort Chrome_patch.hta från din dator omedelbart.

I alla fall är det värsta problemet du måste ta itu med om Chrome_patch.hta har infekterat datorn, adware förmåga att stjäla din personliga och finansiella data. Så fort Chrome_patch.hta går in i din PC, det börjar övervaka din surfning aktiviteter och kataloger varje din flytta online. När adware har samlat tillräckligt med information om dig, det delar det med okänd tredje part som hanteras av programmet och de kunde använda det för skadliga syften. Därför du bör inte bara ta bort Chrome_patch.hta från din dator, men också installera ett tillförlitligt säkerhetsprogram för att skydda mot skadlig kod på alla gånger.

Chrome_patch.HTA avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Chrome_patch.hta från din dator? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *