Hur tar man bort Chromesearch.win (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Chromesearch.win

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Chromesearch.win. Detta Chromesearch.win avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Om Chromesearch.win har ersatt din hemsida och sökmotor utan din tillåtelse, du är i trubbel. Denna webbplats utgör som en legitim webbläsare Chrome hemsida men det är inte. Du kan inte hitta Google LLC. Namn varken i användarvillkoren eller i integritetspolicyn. Chromesearch.win är en bedragare. Du arbetar med en webbläsare kapare och Google har inget med det att göra. Låt dig luras inte. Så snart du ser webbplatsen pesky på platser på din tidigare hemsida och sökmotor, agera.

Acceptera att din PC hamnar en kapare och vidta omedelbara åtgärder mot den. Kaparna göra inte för trevliga hyresgäster. Tvärtom. De är hemskt gäster. Allt de gör är att blanda sig i dina inställningar, göra obehöriga ändringar och skapa en stor oreda. Den du har fastnat med är inte annorlunda. Det är precis varför det måste tas bort ASAP. Ju längre stannar det, de mer problem som det orsakar. Tänk på att vissa av skadorna infektionen orsakar kan visa sig vara irreversibel. Gör dig själv en tjänst och bli av denna inkräktare första chansen du får. Inte ge det tillräckligt med tid att komma ur kontroll och förstöra din webbupplevelse. När du upptäcker det, gör ditt bästa för att ta bort den.

Kaparen förvandlar dina online-aktiviteter till en fullständig mardröm. Varje gång du så mycket som touch en av din webbläsare, du får avbrytas. Skadedjur omdirigerar dig till skumma sidor hela tiden. Det också bombarderar dig med massor av tvivelaktiga annonser på daglig basis. Med andra ord, revs det effektivt din surfning. Du kan inte surfa på fred längre, än mindre hitta vad du söker. Vad du hittar, är dock snabb tillgång till skadlig kod. Lita ingenting du se på grund av kaparen som är chansen, det är skadlig och om du klickar du automatiskt hämta fler infektioner. Denna skadegörare sätter du riskerar en konstant malware. Det finns mer, dock.

Remove Chromesearch.win
The Chromesearch.win Virus

Din integritet är i riskzonen också. Kaparen spionerar på dig och övervakar varje online rörelse du gör. Den samlar in känsliga uppgifter och när den anser att den har tillräckligt, det skickar den. Till vem? För de personer som publicerat det, naturligtvis. Vissa främlingar med mycket tvivelaktiga agendor har tillgång till dina personuppgifter. Det finns ingen anledning att förklara varför detta är farligt, finns det? Hackare är de sista människorna på jorden som du kan lita på med dina personuppgifter. De kommer inte att tveka att använda den för sina skadliga syften eller säljer den till tredje part. Hursomhelst, du kommer att bli en att förlora. Om du inte gör något för att förhindra detta. Ta bort kaparen omedelbart. För att göra det manuellt, följer du våra avlägsnande guide i slutet av denna artikel.

Hur du bli smittad med den Chromesearch.win kaparen? Tja, kallas en av de vanligaste infiltration metoderna freeware kombinationserbjudanden. Gör du ofta Ladda ner gratis apps från webben och om ja, väljer du avancerade inställningar eller standardinställningar. Om du väljer det senare, ändra dina vanor. Standardinställningarna är helt automatisk. När de börjar, förlorar du kontrollen. Om det finns några dessutom bifogade program i paketet installeras de utan ditt uttryckliga tillstånd.

De avancerade inställningarna, däremot, kan du se alla extras samt avmarkerar du dem innan du slutför installationen. Med andra ord, kan du fortfarande installera programmet du ville ursprungligen utan skadlig ”bonusar” som kom tillsammans med den. Göra det. Dessa extras är inte något du vill ha på ditt system. Skurkar försöker lura dig. Var extra noga med vad du godkänner och inte låta dem få sin vilja fram.

Chromesearch.win avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Chromesearch.win från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *