Hur tar man bort CLICK-NOW-ON.ME (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort CLICK-NOW-ON.ME. Detta CLICK-NOW-ON.ME avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Du är infekterad med en webbläsare kapare. Hur vet vi? Det faktum att du just nu läser denna artikel visar att du inte kan bli av webbplatsen CLICK-NOW-ON.ME. Stämmer det? Göra sidan visas varje gång du öppnar en av din webbläsare? Om ja, sedan är invasionen ett faktum. Du behandlar en kapare infektion som bör tas bort från datorn så snart som möjligt. Hijackers är otroligt irriterande. De är också farligt, dock.

Så räkna inte med denna pest att vara till hjälp för dig i någon slags sätt. Det brukar vara. Det var aldrig tänkt att vara. Tvärtom. Ju mer tid som parasiten spenderar på din maskin, mer problem och huvudvärk det orsakar. Gör ditt bästa för att ta bort den första chansen du får. När du börjar se CLICK-NOW-ON.ME sidan, ta det som en varningssignal och hörsamma det. Kaparen gömmer sig någonstans i ditt system. Hitta sina lurar plats och ta bort det omedelbart. Om du inte förbereda dig för massor av bekymmer. Förr eller senare denna skadegörare kommer komma ur kontroll och sedan din situation kommer att gå från dåligt till värre. Inte låta det hända. Vidta åtgärder nu!

Kaparen gör exakt vad namnet antyder – kapar din webbläsare. Alla dina webbläsare, vara tydligare. Från det ögonblick det kommer in, börjar det att göra ändringar i dina inställningar utan din tillåtelse. Den ersätter din hemsida och sökmotor bakom din rygg. Det omdirigerar dig till skuggiga platser hela tiden. Den sprutar in många annonser på varje sida som du försöker besöka. Naturligtvis är ingenting du se på grund av detta hot tillförlitlig. Du kan lätt smitta din maskin med mer skadlig kod med ett enda klick på länken fel ad/. Detta gör din webbsurfning mycket svårt, låt längs extremt irriterande. Men finns det något värre än så.

Även om du har nerver av stål och de aldrig sinande intrång inte stör dig så mycket, du inte kan stå ut med den säkerhetsrisk som denna skadegörare utsätter dig för. Kaparen är programmerad att spionera på dig och följa dina rörelser online. Den använder din webbläsare som spionerar enheter och samlar all känslig information om dig som det kan. När den anser att den har tillräckligt med data, skickas det. Till vem? Till den cyberbrottslingar som skapade det, naturligtvis. De få full tillgång till dina privata uppgifter och de kan använda den för vad de tycker passar.

Skurkarna är de sista personer som ska ha suga typ av tillgång. De kommer att använda dina data för ingenting men deras skadliga syften. Frågan är kommer ni att sitta passivt och låta dem, eller kommer ni att ta saken i händerna och ta bort stjäla kaparen från datorn? Vi att rekommenderar du göra det senare. Använd våra avlägsnande guide nedan och bli av med inkräktaren ASAP. Ju tidigare, desto bättre.

Hur kaparen ange din maskin oupptäckt? Skadedjur lurade er. Det kan inte få i utan ditt tillstånd, så det ber om det. Dock begär det det. sneakiest som möjligt med hjälp av lura tricks som freeware buntar, skräppost, skadliga annonser, falska uppdateringar, etc. Det gömmer sig bakom dem, hoppas att du kommer att vara oförsiktig nog inte att märka det. Tyvärr, vanligtvis är du. Du uppmärksamma inte vad du låter in i ditt system och hamna infekterar datorn. Vara mer vaksam och försiktig. Gör din due diligence. Läs vad du godkänner att i förväg. Om du inte skyddar din PC själv, kommer ingen annan.

CLICK-NOW-ON.ME avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort CLICK-NOW-ON.ME från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *