Hur tar man bort Coin-have.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Coin-have.com. Detta Coin-have.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Coin-have.com är en skadlig sida. Konstant utseendet på denna webbplats är ett tydligt tecken på att du har en cyber-infektion i ditt system. En webbläsare kapare, att vara exakt. Skadedjur är redan i ditt system och det är det som tvingar Coin-have.com platsen på dig hela tiden. Den använder det som en front till lurar bakom. För dig, men är sidan ett tecken. Ett varningstecken som du måste lyssna så snart som möjligt för att undvika problem.

När du börjar märka Coin-have.com varje gång du så tryck på en av dina tidigare webbläsare, acceptera att du är smittad med en kapare och börja leta efter en väg. Låt inte denna skadegörare som bo i ditt system ens en minut efter upptäckt. Den använder varje sekund ombord för att orsaka problem. Om de får tillräckligt med tid att verka, medföra även att du vissa irreversibla skador. Vill du som? Du förlorar ingenting genom att ta bort hotet men du få en hel. Vara smart. Göra rätt val. Kaparen har ingen plats i ditt system. Det kommer inte att förbättra din onlineupplevelse. Det kommer inte att förbättra din webbsurfning på något sätt. Det kommer bara få dig huvudvärk. Bli av med det omedelbart.

Denna skadegörare in ditt system i fullständig tystnad, men en gång, du kan inte missa sin närvaro. Allt förändras, börjar med din surfning. Plötsligt, är surfar på webben inte vad den brukade vara. Du får omdirigeras till skuggiga platser hela tiden. Coin-have.com blir din konstant online skugga. Den ersätter din hemsida och sökmotor utan ditt tillstånd och du kan inte ändra dem tillbaka. Bortsett från att är varje sida du besöker helt täckt med reklamfilmer. Du se banderoller, kuponger, banners, erbjudanden, erbjudanden, i texter, pop-ups, pop-unders, videoannonser, bästa priser, jämförelser och ganska mycket någon annan typ av annons du kan tänka dig.

Annonser finns överallt. De täcker hela skärmen, blinkar och blockera sidans innehåll. Oavsett vad du gör, går de inte bort. Du kan inte stänga dem även med ”X”-knappen. Om du klickar på det, du får omdirigeras till en misstänkt sida som kan vara full av skadlig kod och du kan angripa en dator som är ännu mer med ett enda klick. Föreställ dig vad dina online-aktiviteter förvandlas till. En riktig mardröm. Du kan inte hitta vad du söker så du ständigt avbryts.

Kaparen gör du undvika att använda din egen dator. Inte bara online men offline också. Det totala resultatet av din dator försämrar avsevärt. Det laggar hela tiden. Det kraschar. Din webbläsare frysa ofta. Även din Internet-anslutning blir instabil. Och allt detta på grund av den otäcka kaparen. Varför tolerera det? Varför hålla det i ditt system när det ger längs ingenting men unpleasantries och frågor. Om du tar bort det, får allt tillbaka till det normala. Göra det. Följ våra avlägsnande guide nedan och rensa datorn för gott.

Hur Coin-have.com kaparen ange din maskin? Du ladda ner det? Du godkänna dess avbetalning? Vi tror inte det och ändå är det här. Skadedjur lurade er. Den kom förmodligen medföljande till ett annat program och när du installerar detta program utan att betala uppmärksamhet, du fick kaparen som en bonus. Kasta försiktighet till vinden som det är ett stort misstag. Ägna mer uppmärksamhet. Hoppa inte över finstilt. Läs noga vad samtycker du till. Villkoren är viktiga. Klicka inte på ”jag accepterar” utan att ha läst dem först. Gör din due diligence. Gör inte dig själv ett ännu enklare mål genom att vara slarvig. Att ‘s skurkar hoppas på.

Coin-have.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Coin-have.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Coin-have.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *