Hur tar man bort Current Me Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Current Me Virus

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Current Me Virus. Detta Current Me Virus avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Nuvarande mig marknadsförs som ett legitimt och användbart verktyg. Det lovar hjälp. Det hävdar att när du installerar det, kommer du har tillgång till vackra bakgrunder samt information baserat på din nuvarande plats som tid, datum, väderprognoser, etc. Tyvärr, det är en lögn. Nuvarande ljuger mig skamlöst till ditt ansikte och du bättre tror inte ett ord av det. Verktyget är ett adware-program.

Du känner antagligen till att adware skadedjur är allt annat än bra. De får inga förmåner till dig eller ditt system som helst. Nuvarande mig är inte annorlunda. Dess enda syfte är att generera pay-per-klick intäkter för dess utvecklare och detta har ingenting att med öka din surfning erfarenhet. Tvärtom! I jaga som betjänar dess skapare, demolerar adware dina online-aktiviteter. Ju längre stannar det, de mer problem som det orsakar. Dessa problem växa i svårighetsgrad samt. Gör dig själv en tjänst och inte falla i fällan. Så snart som du inser nuvarande mig är i ditt system, hitta dess exakta dölja plats och ta bort det omedelbart. Detta är den bästa kursen åtgärder du kan vidta. Ta det innan det är för sent.

Som alla andra adware, nuvarande mig sprutar alla din webbläsare med oräkneliga reklamfilmer. Varje gång du så mycket som touch en av din webbläsare, du få bombarderas med annonser. Detta är hur adware ökar webbtrafik. För att generera pay-per-klick intäkter, måste det dock, som namnet antyder, dina klick. Om du klickar på de annonser som visas, får skurkar betalt. ”Varför skulle jag klicka”?, kan du be. Tja, först av allt, är annonserna så många och så aggressiv att det är omöjligt att undvika dem för evigt. Förr eller senare kommer att adware lura dig att klicka. Ibland annonser visas precis under markören på musen och du är kvar med ingenting men att klicka.

Remove Current Me Virus
The Current Me Virus

Andra av allt, nuvarande gör mig något annat. Det visar reklam som är tilltalande för dig. Hur gör den så? Enkelt. Det spionerar på dig. Skadedjur gör sin hemläxa först genom att övervaka din varje online flytta och samla information om vad du gillar. Sedan, används dessa data för att generera annonser som kommer att väcka ditt intresse. Detta sätt, det är säker på att du kommer att frestas minst att klicka.

Till exempel om du gör ofta sökfrågor om hundmat, börjar adware Visa annonser för djuraffärer, hundtillbehör, mat, etc. Du får idén? Den lär sig vad du gillar och sedan används det för att lura dig. Låt det inte. Acceptera att med adware ombord, du kan lita på ingenting. Inte annonser, inte sidorna tvingar den på dig, ingenting. Om du klickar på, du inte bara hjälpa hackare tjäna pengar, du riskerar också att hämta mer skadliga program på din maskin. Nuvarande mig adware är mer än tillräckligt. Din högsta prioritet bör vara att ta bort den. Göra det ASAP.

Hur du fastnar med nuvarande mig? Minns du installera detta verktyg? Du förmodligen inte men du gjorde. Utan ditt tillstånd, kunde inte ha fått programmet i. Det är fortfarande ett program och det måste installeras korrekt. Med andra ord, behöver den ditt godkännande så det ber om det. Ändå, det gör man med hjälp av lömska taktik. En av de vanligaste är metoden freeware buntning.

Skurkar bifoga adware till ett annat program på webben och när du installerar detta program kan du installera adware alltför. För att förhindra en sådan utgång, alltid välja de anpassade inställningarna i guiden. De tillåter dig att se en lista över alla program som står installeras på datorn samt avmarkera alla extra ettor. Göra det! Ta bort alla dessutom bifogade program som de är vanligtvis skadliga. När du gör det kan du fortfarande avsluta installationen av appen du ursprungligen planerat att ställa. Kom ihåg: alltid vara extra försiktig vad du godkänner! Ge inte ditt samtycke lätt. Din säkerhet är beroende av den.

Current Me Virus avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Current Me Virus från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Current Me Virus från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *