Hur tar man bort Detectbest.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Detectbest.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Detectbest.com. Detta Detectbest.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Att se Detectbest.com webbplatsen betyder bara en sak. Du är infekterad med en webbläsare kapare. Två går hand i hand. Om du ser webbplatsen då ha du kaparen. Det är en säker sak. Din maskin är inte längre sjukdomsfri. Det hamnar en otäck parasit och det är ditt jobb att ta bort det så snart som möjligt. Om du inte kommer de problem som det orsakar hålla stapla. De växer i svårighetsgrad samt. Kaparen är en pest på ditt system. Det kommer aldrig vara fördelaktigt för dig. Det skapades endast för att vara fördelaktigt för hackare. Din säkerhet och välbefinnande är inte en del av bilden.

Skurkarna bakom infektionen bryr mig inte vem lider så länge deras mål uppnås. Tyvärr, du, som en värd för skadedjur, är den som lider. Gör dig själv en tjänst och låt inte skurkar som involverar dig i deras odrägliga system. Ta bort inkräktaren första chansen du får. Så snart du upptäcker Detectbest.com sidan att ta över din webbläsare kan du börja leta kaparens gömställe. När du hittar den, tveka inte att ta bort det för gott. Ju förr rengöra du din dator, desto bättre. Om du väljer att inte, Förbered dig på massor av frågor.

När infektionen har angett ditt system, problemen börjar hälla. Allt börjar med din webbupplevelse som markant. Detectbest.com webbplatsen blir din konstant online följeslagare. Vad du än gör online, du ser sidan. Du öppnar din webbläsare, det är där. Du öppnar en ny flik, det är där. Du prova laddar din favorit plats, du får omdirigeras till Detectbest.com igen. Det finns ingen flykt från det. Den ersätter även din startsida och sökmotor utan din tillåtelse.

Remove Detectbest.com
The Detectbest.com Virus

Från och med nu är ingenting du ser på skärmen tillförlitlig. Särskilt bland sökresultaten. De flesta av dem är skadade och om du klickar på kan du hämta fler infektioner. Inte bara det. Genom att klicka på sponsrar du även cyberbrottslingar. De använder kaparen att öka trafiken till vissa sidor och få pengar via pay-per-klick-mekanismen.

Var och en av dina klick fyller skurkar fickor. Detsamma gäller för annonser du bombarderas med på daglig basis. De är inte säkra heller. De alla tjänar hackare skadliga syften. Bli inte en del av detta. Klicka inte på någonting som ingenting är säker så länge kaparen är ombord. Ta bort skadedjur och allt kommer att komma tillbaka till det normala. Använd vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel och ta bort inkräktaren manuellt. Om du föredrar en automatisk lösning, det är okej också. Du har alternativ men du har inte tid. Oavsett hur du väljer, gör det snabbt. Kaparen blir mer och mer aggressiv allteftersom tiden går.

Hur du bli smittad med denna skadegörare? Kapare kan inte ange utan din tillåtelse så de ber om det. Men frågar de rakt eftersom det lämnar för mycket utrymme för förnekelse. I stället vänder de sig till knepiga metoder som freeware/ shareware buntar, spam e-postmeddelanden, falsk program/ systemuppdateringar, skadade sidor, overifierade torrents, oäkta nedladdningskällor, etc.

var och en av dessa taktik kommer att göra om man är oförsiktig tillräckligt för att låta det. Däremot, om du betalar lite mer uppmärksamhet, du kan förhindra att var och en av de ovan nämnda teknikerna. Vad cyberbrottslingar be mest för är din försumlighet. Gör inte dig själv ett lätt mål och inte gör sitt jobb för att infektera du lättare genom att bevilja den. Gör din due diligence. Var försiktig. Slarv leder till infektioner. Vaksamhet håller dem bort.

Detectbest.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Detectbest.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *