Hur tar man bort Dilyme.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Dilyme.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Dilyme.com. Detta Dilyme.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Den Dilyme.com är en webbläsare kapare. Egentligen är det en skadlig sida som anger förekomsten av kaparen. Skadedjur har redan lyckats ange din PC och utseendet på webbplatsen är dess sätt att avslöja sig själv. Acceptera detta som en varning. Det är vad det är. Det är en stor, neon alert som skriker ”kapare”. Hörsamma det. Kaparna göra för hemsk hyresgäster. De är den perfekta kombinationen av värdelös, irriterande och farliga. Den du har fastnat med är inte ett undantag. Förvara inte den ombord. Det kommer att orsaka dig ingenting men problem och klagomål. Göra ditt bästa för att bli av med det så snart som möjligt.

När du börjar se webbplatsen Dilyme.com, acceptera din maskin inte längre sjukdomsfri och vidta åtgärder. Kaparen gömmer sig någonstans på datorn. Hitta var och ta bort den på discovery. Ju tidigare gör du det, desto bättre. Att låta det stanna kommer inte bara resultera i förstörda webbupplevelse men i en svår sekretess-risk samt. Ja, denna parasit är äventyra din privata detaljer genom spionerar på dig och samla in känslig information. När den samlar tillräckligt, det skickar den alla till skurkarna bakom den. Det finns ingen anledning att förklara hur farligt detta är, är det. Ta bort infektionen innan det hanterar att orsaka irreparabla skador.

Bortsett från risken för sekretess utsätter kaparen också dig för daglig malware risk. Låt oss förklara. Skadedjur kommer in din maskin och omedelbart infekterar alla dina webbläsare. Dilyme.com webbplatsen blir din konstant online följeslagare. Varje gång du så mycket som touch en av din webbläsare, sidan dyker upp. Det tar även förlägger av din hemsida och sökmotor bakom din rygg. Från och med nu är det en att bestämma vad som visas på skärmen. Och låt oss berätta, ingenting du ser är tillförlitlig.

Remove Dilyme.com
The Dilyme.com Virus

Du får översvämmad med oräkneliga reklamfilmer varav ingen är säker. Ett enkelklick på fel och du automatiskt hämta mer skadedjur på datorn redan smittade. Dessutom betrodd sökandet resultat din nya motor ger inte vara antingen. Oftast leder de till skumma, potentiellt farliga sidor. Igen, du klickar på, du får infektioner. Din hela webbupplevelse rivs på grund av skadedjur. Surfa på webben som fred blir en omöjlig uppgift. Lägga till att sekretess risken och beslutet blir gjort för dig. Kaparen har att gå! Nu! Följ vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel och få bort detta hot manuellt. Ju tidigare, desto bättre.

Hur adware ange din PC? Infektioner som denna måste be om tillåtelse att få i. Och de gör, men inte rakt. De använda knepiga metoder för att få ditt godkännande. Annars, du skulle aldrig ge. Några av de taktiker som kapare använder för att lura dig är freeware/ shareware buntar, falska program/ systemuppdateringar, skadade pages/ länkar, skadliga tredjepartsannonser, overifierade torrents, oäkta nedladdningskällor, etc. Men ingen av dessa trick är tillräckligt bra för att arbeta utan din inaktiva samarbete, aka din försumlighet.

Var mycket noga med vad du säger ja till som du kanske tror att du uppdaterar Java, till exempel, medan i själva verket, du ger en infektion grönt ljus. Gör din due diligence och alltid läsa villkoren och Conditions/ licensavtal innan du accepterar dem. Också, hålla sig borta från skumma sidor och använda tillförlitlig nedladdning källa bara. Om du inte skyddar din PC själv, kommer ingen annan. Inte kasta försiktighet till vinden. Uppmärksamhet. Detta är det enda sättet att hålla infektioner bort.

Dilyme.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Dilyme.com från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *