Hur tar man bort Earth Maps Search Engine (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Earth Maps Search Engine

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Earth Maps Search Engine. Detta Earth Maps Search Engine avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Ändras din föredragna sökleverantör till Earth Maps Search Engine? Vi hatar att vara bringers av dåliga nyheter, men det ser ut som din dator har smittats av en webbläsare kapare. Skadliga program är ansvarig för plötsliga beskjutning med annonser, pop-ups, exklusiva erbjudanden och försäljning, speciella erbjudanden och kuponger, blinkande meddelanden, falska uppdateringsbegäranden, etc.

annonserna riktas specifikt till visas attraktiva användaren och som är möjligt på grund av kaparens förmåga att stjäla offrets webbhistorik och vanor, samt för att övervaka deras nuvarande webbaktivitet. Syftet med detta är att säkerställa en vinst av metoden PPC (Pay-Per-Click).

De vanligaste sätten för en webbläsare kapare att penetrera din computern system är genom spam e-postmeddelanden och bilagor, fri programvara buntar, torrent-filer, falska uppdateringsbegäranden, tvivelaktiga länkar och annonser, etc.

Remove Earth Maps Search Engine
The Earth Maps Search Engine Virus

vad rekommenderar vi i ordning för användare att undvika en framtida malware infektion, är att alltid se till att de får sina uppdateringar från licensierade och tillförlitliga källor bara. Dessutom är väljer en anpassad eller avancerad installation alltid det bästa valet eftersom det ger dig full kontroll över det nedladdade innehållet. Användare kan enkelt avmarkera alla program eller program som verkar misstänkt eller aldrig avsett att hämta i första hand.

Webbläsarkapare kanske inte verkar mycket farligt, men det betyder inte att de bör underskattas. Bakom de genererade annonserna kanske lurar större hot. Det är, har du inget sätt att veta var de kan omdirigera dig till. Du kan vara ett klick ifrån en möjlig trojansk häst-infektion. Användare kan enkelt få lockas i fällan av hackare och det skulle ta bara ett klick att omedvetet öppna bakdörrar till cyberbrottslingar som enkelt kan utnyttja denna möjlighet och stjäla deras personuppgifter.

Du vill inte dina lösenord, kreditkortsnummer, IP-adresser och annan privat data att falla i fel händer, gör du? Vi kan hjälpa dig att lyckas ta bort det från datorn. Allt du behöver göra är att följa våra instruktioner nedan.

Earth Maps Search Engine avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Earth Maps Search Engine från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *