Hur tar man bort Enclosely.info (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Enclosely.info

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Enclosely.info. Detta Enclosely.info avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Enclosely.info är inte en tillförlitlig webbplats. Lita inte på den. I själva verket, om du ser den på skärmen hela tiden, är du i fara. Sidan är en tydlig indikation på en infektion. Det är rätt. Det finns en webbläsare kapare pest i ditt system och platsen är dess sätt att tillkännage sig själv. Heed varning innan det är för sent. Hijackers är en plåga. De lägga sig så mycket att dina online-aktiviteter vänd upp och ned.

Gör dig själv en tjänst och vidta åtgärder mot infektionen innan det är för sent. Ju förr bort du den, desto bättre. Den använder varje sekund ombord för att orsaka skada. Några av dessa skador kan även vara irreversibel. Rädda dig bekymmer och agera ASAP. Hitta där otäcka skadedjur gömmer sig och tveka inte att ta bort den. Detta är den bästa åtgärden du kan ta. Ta det innan det är för sent.

Enclosely.info webbplatsen blir din konstant online följeslagare. Det finns ingen att bli av med den. Varje gång du så mycket som touch en av dina tidigare säker och pålitlig webbläsare, sidan är det att hälsa på dig. Typ i en sökning, webbplatsen visas bland resultaten. Besök din favorit plats, du får omdirigeras till Enclosely.info igen. Sidan skadlig även ersätter din hemsida och sökmotor och hindrar dig från att ändra dem tillbaka. Alltså tar det full kontroll över ditt surfande.

Remove Enclosely.info
The Enclosely.info Virus

Detta är inte bra för dig. Surfa på nätet på fred stannar i förflutnan. Från nu på, kan inte du göra en enda online flytta utan kaparen närvarokänsla att avbryta. Det omdirigerar dig till skuggiga platser hela tiden. Det öppnar ytterligare flikar. Det duschar skärmen med reklam. Du kan inte få någon online arbete under sådana förhållanden. Men det finns mer.

Dina offline-aktiviteter påverkas också. Maskinen börjar i allmänhet sämre på grund av alla dessa intrång. Dess hastighet saktar ner till en genomsökning. Det börjar kraschar och fryser ofta. Dina appar ta evigheter att ladda och om de gör, de fungerar inte korrekt. Hela systemet startas om utan varning, vilket leder till förlust av data. Det är en riktig mardröm och du har kaparen tacka för det. Det finns dock något annat.

Denna skadegörare utsätter dig för innehåll malware risk. Du är alltid bara ett klick ifrån fler infektioner. Varför? Eftersom ingenting visar kan vara betrodda. Mer länkar och annonser är skadade och de levererar infektioner. Om du råkar Klicka på dem, förvärra du din situation i sekunder. Ta inte den risken. Ta bort parasiten så snart som möjligt. För att göra det manuellt, följer du våra avlägsnande guide i slutet av denna artikel. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna i den exakta ordning som ges och snart nog, datorn blir ren igen.

Hur du fastnar med den Enclosely.info kaparen? Skadedjur luras du ger det behörighet att ange. Det använde lömska taktik för att lura dig. Några av dessa taktik inkluderar exempelvis freeware buntar, skadade länkar, spam e-postmeddelanden, uppdateringar falska program, oäkta nedladdningskällor, tredje part annonser, etc. Om du vill hålla din dator säker i framtiden, vara mer försiktig.

En sak som ingen infektion kan lyckas utan är din slarv. Ge inte det. Stoppa varje ad/ länken du ser utan att tänka på konsekvenserna. Öppna inte e-post från främlingar. Detsamma gäller konstiga sociala medier meddelanden. Läs alltid noggrant villkoren när du installerar ett program. Vara på alerten. Den enda person som kan skydda din maskin är du.

Enclosely.info avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Enclosely.info från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *