Hur tar man bort GET-ACCESS.ME (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort GET-ACCESS.ME. Detta GET-ACCESS.ME avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Du har en webbläsare kapare ombord! Hur vet vi? Tja, till att börja med läser du denna artikel vilket innebär att du är trött på att se GET-ACCESS.ME sidan varje gång du öppnar din webbläsare. Stämmer det? Andra är det faktum att du inte kan bli av ovan nämnda webbplatsen ett tydligt tecken på att kaparen är redan i ditt system, gömmer sig i skuggorna och använda sidan som en front för att lurar bakom.

Om det här scenariot är bekant för dig, så ja, hamnar datorn en infektion. Inte panik, dock. Den här artikeln är bara för dig. Det ger all information som du behöver veta om den pest som du för närvarande fast med. Viktigast av allt, ger det information om hur du tar bort skadedjur och hur du skyddar dig från framtida attacker. Den avlägsnande guiden är nere nedan men först, vi råder dig att läsa hela artikeln för att lära sig hur kaparen fungerar, vad riskerar det exponerar du till, hur det angett ditt system, etc. När du är medveten om vilken typ av infektion du sysslar med, kommer du att kunna vidta lämpliga åtgärder.

Denna webbläsare kapare är skapad för det enda syftet att generera pay-per-klick intäkter för dess ägare. Hur tror du det gör det? Tja, det använder du, naturligtvis, och andra oskyldiga användare som du. Det blir du skurkar sponsor. Efter en lyckad installation, kaparen tar kontroll över alla dina webbläsare och sprutar dem med annonser. Den ersätter också din hemsida och sökmotor, således korrumperande sökresultaten samt. Dessutom omdirigerar den dig till misstänkta webbplatser vid varje tur. Detta är hur det öka webbtrafik till särskilda områden och genererar vinster. Allt detta med din hjälp, förstås. Skadedjur måste din klicka. Det är därför det kallas pay-per-klick mekanismen. Med var och en av dina klick på en annons eller en länk fyller du hackare fickor. Och problemet är att du inte kan undvika annonser. De finns överallt.

Skadedjur kapat din webbläsare och du har inte längre kontroll. Du ser många annonser på daglig basis och även om du försöker undvika dem, du misslyckas eftersom de är alltför många och överallt. Det finns också mycket aggressiv. Ibland visas annonser just under markören på musen. Sidor och nya flikar öppna på självmant. Även om du lyckas avhålla dig från allt, kommer det att vara tillfälligt. Ju mer tid passerar, den mer aggressiva annonser och länkar få. Förr eller senare kommer du klickar, det råder ingen tvekan. Det enda sättet att hålla sig borta från allt är inte att använda din maskin alls och det är inte ett alternativ. Lyckligtvis för dig, kan som vi sagt, vår avlägsnande guide hjälpa dig. Om du tar bort kaparen, får allt tillbaka till det normala. Det blir inga fler annonser och omdirigeringar och du kommer att kunna surfa ostört återigen. Slösa inte tid, bli av inkräktaren nu!

Hur de otäcka kaparen ange din dator? Tja, finns det flera rimliga scenarier. Skadedjur kan har vänt sig till gammalt men guld spam e-taktik. Om du brukar öppna meddelanden från okända avsändare, är det mycket möjligt att du låter kaparen utan att inse det. Också kaparen kan ha kommit med annan programvara eller det kan ha varit dolt bakom skadade länkar eller annonser. Du kanske har hämtat den medan du laddar ner gratis filmer från opålitliga källor eller via peer to peer-delning. Metoderna är många och det enda sättet att skydda dig själv är att vara extra försiktig. Om du är oaktsam, kommer parasiter hålla infekterar dig. Tillåt inte att. Gör din due diligence.

GET-ACCESS.ME avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort GET-ACCESS.ME från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *