Hur tar man bort Girrrly.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Girrrly.com. Detta Girrrly.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Malware forskare rapporterar att Girrrly.com webbplatsen är ett dåligt tecken. Ett tecken på att din webbläsare har infiltrerats av adware. Om den här sidan visar ofta på din webbläsare, förbereda för problem. Strax efter infiltration, kommer att denna skadliga parasiten börja generera flera skumma annonser i olika former – pop-ups, i-text, blinkande varningsmeddelanden, banners. Ofta, sådant innehåll kommer att främja något slags exklusiva erbjudanden, specialerbjudanden, en-gång-bara rabatter, etc.

Vad är intressant med dessa annonser, är att de kommer att vara specifikt riktade och anpassade, så de är mer attraktiva för användaren, så att de är mer benägna att få klickade på. Hur är det möjligt, du frågar? Väl. Det blir inte att hårt för parasiten att lura dig eftersom den har förmågan att stjäla dina webbdata som webbhistorik och sökresultat. Med denna värdefulla information höjer adware dess chanser att skapa pay-per-klick intäkter.

Ofta, lurar adware bakom programvara buntar och falsk uppdatering önskemål. Andra vanliga metoder för distribution inkluderar torrentfiler, skumma länkar och annonser, spam e-postmeddelanden och bifogade filer. Cyberbrottslingar planer trivs tack vare användarens naivitet och distraktion. Det är därför det är mycket viktigt att vara extra försiktig när du klickar på den ‘Jag accepterar’ eller ‘Nästa’-knappen. Genom att vara förhastade får du inget problem.

För att säkerställa att din närvaro på nätet är säkert och privat, måste du vara försiktig och betala nära uppmärksamhet till vad du samtidigt på internet. Beroende endast på officiella och licensierade källor för att få din programvaruuppdateringar rekommenderas starkt. Dessutom när du arbetar med nymalen nedladdade programvaran, skulle det smartaste att göra vara att välja en Custom/ Avancerad installation. Detta sätt, om det finns någon malware, kommer dolda som valfria installationer, du att kunna enkelt upptäcka dem.

Om det verkligen finns någon extra programvara, måste du avmarkera sådana program och appar, så de inte får tillgång till din dator. Om du väljer att gå med en snabb installation, sådan skadlig programvara kommer få installeras automatiskt på datorn och du inte ens inser det, förrän senare, när det blir för sent och din dator är infekterad.

Adware är ett verkligt hot. Det avbryter någon slags arbete du gör online, bara för att visa dess tvivelaktiga annonser. Vad är mer, kan denna skadliga program även gå så långt att installera skumma appar och verktygsfält i din webbläsare utan din vetskap eller samtycke. Ju längre låter du denna cyber parasit att ströva fritt på din dator, desto sämre kommer det att bli. Snart, webbläsaren slutar att svara och din Internetanslutning kommer att minska hastigheten. Och det är inte allt.

Genom att hålla denna skadegörare på datorn, sätta du din personliga och finansiella information i fara. Hackare kommer att hitta ett sätt att utnyttja detta tillfälle att stjäla dina lösenord, kreditkortsnummer och annan värdefull information, så att de kan dela den med tredje-part för vinst. Om du är osäker på hur du går tillväga, kan vi hjälpa dig ta bort detta otäcka adware från datorn cyber. Allt du behöver göra är att helt enkelt följa våra anvisningar.

Girrrly.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Girrrly.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *