Hur tar man bort Hwcdn.net (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Hwcdn.net. Detta Hwcdn.net avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Hwcdn.net redirect är en tydlig indikation på att du är i trubbel. Konstant utseendet på denna webbplats är ett tecken på att din webbläsare har smittats av en otäck kapare. När denna parasit invaderar, börjar omedelbart den att översvämma din skärm med alla slags annonser – popup-fönster, i-text, banners, även blinkar varningsmeddelanden. Vanligast, sådant innehåll kommer att främja olika exklusiva erbjudanden, speciella erbjudanden, kuponger och rabatter, etc.

sak om sådana annonser är, att de kommer att vara specifikt riktade för att se mer attraktivt för användaren. Det är möjligt tack vare kaparens förmåga att övervaka din online-aktivitet och samla in data som webbläsare historia och Sök resultat, att bättre anpassa marknadsförda innehållet. Huvudsyftet är att skapa PPC (Pay-Per-Click) intäkter för både sponsrade sidor och de cyberkriminella som programmerade denna parasit att göra sin budgivning.

De vanligaste sätten för en webbläsare kapare att sprida är spam-mail och bifogade filer, programvara buntar, infekterade länkar och annonser, falska uppdateringar och torrents. Om du får skräppost e-postmeddelanden, särskilt sådana med bilagor, vi rekommenderar starkt styrning framgår av dem.

Mer ofta än inte, sådana e-postmeddelanden är smittade av eller innehålla skadlig programvara som syftar till att infiltrera datorn och öppna bakdörrar för hackare. De förlitar sig på din naivitet och kommer att utnyttja denna möjlighet att få sina händer på din personliga och finansiella data. Det är därför det är mycket viktigt att vara försiktig. Inte rusa in i att klicka på den ‘Jag accepterar’ eller ‘Nästa’-knappen utan att läsa alla villkor och förutsättningar. Också, när du installerar programvara, vi råder dig att installera endast under avancerade installationsguiden, eftersom det är det enda sättet du kommer att kunna se om det finns någon malware dolda som ytterligare programvara.

Hijackers är inte bara kan producera ett stort antal irriterande annonser. De kan också ersätta din startsida, nya fliksidor och rekommenderad sökmotor med samma skumma webbplats Hwcdn.net. Vad mer, behöver denna skadliga parasiten inte din tillåtelse att installera tvivelaktiga verktyg verktyg, tillägg eller verktygsfält i webbläsaren. Vi uppmanar dig att ta bort denna farliga parasit så fort du märker dess existens på datorn. Ju längre du fördröja dess avlägsnande, desto värre konsekvenser kommer att få.

Med tiden din internethastighet kommer att sjunka och din webbläsare inte kommer att fungera korrekt. Vid något tillfälle kan du inte använda webbläsaren alls, eftersom det ständigt kommer att krascha och frysa på grund av alla annonser är kastat sin väg. Följ våra råd och bli av med denna irriterande webbläsare kapare ASAP. Om du vill återta kontrollen över din webbläsare en gång till, föreslår vi att du följer våra instruktioner nedan.

Hwcdn.net avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Hwcdn.net från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *