Hur tar man bort Inquiry.doc Virus | Uppdaterad

Trojans

Jag skrev denna artikel för att ta bort Inquiry.doc. Detta Inquiry.doc avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Inquiry.doc är ett mycket farligt virus som tillhör kategorin trojansk häst. Det är mycket smygande och har förmågan att korrupta allt på datorn. Vanligtvis, börjar det med att ändra ditt register. Det kan ta bort och lägga till poster utan att du ens märker.

Det är mycket svårt att fånga denna typ av skadlig kod innan den startar dess skadlig aktivitet. När det börjar anställer stor förödelse på din dator, kan du upptäcka det tack vare det distinguishable symtom liknar program kraschar, oförmåga att köra enkla tillämpningar, långsam internethastighet och en plötslig minskning av den totala prestandan för din PC. En enkel omstart av ditt system kommer inte att hjälpa. Ju längre denna Trojan Häst stannar på din dator, de mer skadorna det kan orsaka.

De vanligaste sätten att distribuera detta virus är av fri programvara buntar, spam e-postmeddelanden eller falsk uppdatering begär. Det inte kan infiltrera datorn utan din hjälp. Så om du uppmärksamma och följa de råd som vi ska ge dig – kan du förhindra en framtida Inquiry.doc-infektion. Det är mycket viktigt att följa genom en Custom/ Advanced/ manuell typ av installation. Detta är det enda sättet att se en fullständig lista över programvara som ingår i den fria bunt som du har hämtat från internet.

Du kan enkelt avmarkera program eller program som verkar misstänkt att du eller aldrig avsett att hämta i första hand. Också, alltid se till att du får dina uppdateringar från licensierade och tillförlitliga källor bara! Fall inte i popup-uppdatering begäran fällan av hackare!

Trojanska hästar är förmodligen den farligaste typen av virus, främst på grund av sin stealth och mångsidighet. Den kan programmeras att göra något – för att infektera din dator med virus som ransomware, adware, webbläsarkapare, spionprogram, maskar eller värre! Trojan kan också användas som ett sätt för cyberbrottslingar för att spionera på dig – både virtuellt och fysiskt. Detta skulle vara en större säkerhetsrisk som ingen vill ha. För att inte nämna hur lätt det vore för hackare att få dina personliga uppgifter som lösenord, kreditkortsnummer, bankkontoinformation, inloggnings-ID, etc.

olika fil typer som dokument, foton och körbara filer kan också falla i deras händer, och de kan välja att dela sådan information med tredje-part för vinst. Slösa inte tid! Du måste ta bort detta farliga Inquiry.doc trojansk häst virus innan den har möjlighet att allvarligt skada din dator. Vi kan hjälpa dig i denna uppgift. Följ bara våra instruktioner nedan.

Inquiry.doc avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte ta bort Inquiry.doc från din dator? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *