Hur tar man bort Internet Explorer Critical ERROR | Uppdaterad

PUP
Remove Internet Explorer Critical ERROR

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Internet Explorer Critical ERROR. Detta Internet Explorer Critical ERROR avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Om säkerhetsvarningar med rubriken Internet Explorer Critical ERROR visas på skärmen, är det ett vilseledande program på ditt system. Vi använder begreppet vilseledande för att hänvisa till rogue mjukvaran eftersom meddelandena innehåller falsk information. Enligt rapporten Internet Explorer Critical ERROR har systemet kontrakterat en trojan som heter RDN/ Trojan .worm/ 055BCC8375597. Detta är inte sant. Du har inte smittats med detta virus. Varningsmeddelandena försöker få dig att tro du har varit, så att du skulle göra som de säger till. Det verkliga problemet är den skadliga programvaran bakom Internet Explorer Critical ERROR pop-ups. Säkerhetsexperter har flaggat det som ett potentiellt oönskade program (PUP).

Verktyget olycksbådande distribueras via buntar, spam e-post, skadade webbplatser och äventyras länkar. Vilka typer av program som bär den inkluderar freeware, shareware och piratkopierade kopior av betalda utilities. Värden är inställd att bearbeta verktyget skumma när installerat. VALPEN kommer att nämnas i villkoren som är att säga att du kommer att kunna upptäcka den. Se till att du läser slutanvändaren licensavtal (EULA) av alla verktyg du lägger till på datorn. Observera att det är viktigt att välja anpassade eller avancerade installationsläget. Internet Explorer Critical ERROR PUP visas som en bonus-app som du kan lägga till gratis. Alternativet kan inte ingå i det automatiska eller grundläggande läget.

När du använder en skräppost för överföring, behöver bedrägeri konstnären också en fil. Internet Explorer Critical ERROR PUP kommer att slås samman med ett textdokument, en bild, ett arkiv, en zippad mapp eller en annan värd. När du öppnar den bifogade filen, kommer hämtning och installation av hemliga programmet att startas automatiskt. Spammare skriver ofta åt befintliga företag och organisationer. Ta inte avsändarens identitet som en garanti. Leta upp den e-postadress Brevet skickades från. Du kan besöka den officiella webbplatsen för entiteten motsvarande för referens. Drive-by installationer ske när du anger en infekterade webbdomän. Du bör göra din forskning på obekanta plattformar.

Remove Internet Explorer Critical ERROR
The Internet Explorer Critical ERROR Virus

När PUP har angett ditt system, kommer det att börja visar de falska säkerhetsvarningar. Internet Explorer Critical ERROR varningar staten som den ovan nämnda trojanen har försökt att tillgång till inloggningsuppgifter och bankinformation från webbläsaren Internet Explorer. Meddelandena visas i två format. Först, du kommer att omdirigeras från webbplatsen visas för närvarande. PUP vilja lasta en sida med en röd bakgrund och vit text. Detta är hur säkerhetsvarningar vanligtvis visas av operativsystemet Windows. Sidan kommer att försäkra dig att attacken har neutraliserats och inga data har stulits. Dock kommer att förklara att du måste vidta åtgärder för att förhindra ytterligare attacker från det förmodade hotet.

Det andra fönstret kommer att förklara mer i frågan. Det börjar också med frasen Internet Explorer Critical ERROR anger att den är ansluten till den senare. Den ytterligare informationen gäller hotet. Denna varning är inte laddad i en Webbläsarsida. I stället visas som ett meddelande. Vid beskriver förmodade hotet, listar den en vägtull gratis het linje där du kan få teknisk support. Nu är det dags att nämna att det finns två varianter av PUP. Endast skiljer den telefonlinje som de tillhandahåller. Motsvarande siffror är + 1 (888)-780-0587 och + 1 (800)-757-326. De drivs av agenter som arbetar i samarbete med utvecklarna av PUP. Om du ringer, försöker de vinna ditt förtroende genom att beskriva problemen du upplever för närvarande.

Falska teknisk supportagenter vet vad som händer på ditt system eftersom de vet hur PUP bakom Internet Explorer Critical ERROR meddelanden fungerar. Denna kunskap hjälper dem ljud övertygande. De kommer att ange att du behöver en särskild antivirusverktyg för att ta bort hotet. Du kommer att behöva köpa det från dem. Detta är en utstuderad bluff. Det enda problemet på ditt system är den PUP som visar de Internet Explorer Critical ERROR varningarna. Du måste vidta åtgärder mot den. Köp inte på programmet security. Det behövs inte, inte heller kommer det vara till hjälp. Du bör inte ringa teknisk support hot line till att börja med. Det kan inte vara avgiftsfritt i verkligheten.

Internet Explorer Critical ERROR avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Internet Explorer Critical ERROR från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *