Hur tar man bort Isanalyze.com (Chrome/ Firefox)

Browser hijackers
Remove Isanalyze.com

Jag skrev denna artikel för att ta bort Isanalyze.com. Detta Isanalyze.com avlägsnande guide arbetar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Isanalyze.com faller till kategorin av webbläsarkapare som kan infiltrera datorn medan du surfar på webben och försöker ladda ner olika program från tredje parts webbplatser. Tänk på att denna kapare påverkar inte bara din startsida, men den ersätter också din standardsökmotor. Således, om du vill ändra webbadressen till din hemsida och Sök leverantör, du bör ta bort Isanalyze.com från datorn så snart som möjligt.

Efter Isanalyze.com går in i den virtuella datorn, börjar det orsakar dig massor av problem, programmet bör således inte hållas på systemet. Den tydligaste förändringen som gjorts av kapare är modifiering av din standard hemsida och sökmotor som du kommer säkert att märka. Faktiskt, det är precis som kaparna fungerar – när de infiltrera datorn, de behöver inget godkännande att genomföra ändringar på det, vilket definitivt kan orsaka skada till din maskin. Vad är mer intressant, är dock det faktum att du inte kommer ihåg installera program på systemet och detta säkerligen kommer att bry dig.

För att vara exakt, behöver Isanalyze.com inte något godkännande komma in datorn. Kaparen är dock så skicklig att det kunde göra dig installera det själv utan jämn realiserbar den. Vanligtvis, in Isanalyze.com datorn tillsammans med andra freeware, eftersom det ger möjligen den enklaste startpunkten för det. Därför, varje gång när du installerar ny programvara på din virtuella maskin, bör du läsa alla villkor och villkor som fastställs i installationsguiden. I andra fall, din vilja uppleva säkerhetsrelaterade problem.

Isanalyze.com kan också infiltrera datorn av poserar som en falska system eller program uppdatering. Till exempel, medan du tänker att du uppdaterar ett visst program på datorn, låter du faktiskt en farlig infektion i systemet. Dessutom kan kaparen också använda spam e-postbilagor, skadade länkar eller webbplatser som andra medel för invasion. Således beror att ha ett program som Isanalyze.com på datorn oftast på din uppmärksamhet.

Remove Isanalyze.com
The Isanalyze.com Virus

Efter att få installerat på din dator, startar Isanalyze.com översvämning din bildskärm med många kommersiella annonser och länkar. Problemet här är att det inte är mycket lätt att känna igen dessa länkar, så att du kan klicka på dem av en slump och får överföras till vissa skadade webbplatser med skadligt innehåll. Förutom, varje klick på medföljande länkar genererar pengar för deras skapare och fortsätter förekomsten av oönskade program.

Dock är visas annonser inte sak du bör oroa dig för de flesta. I själva verket är den största problem relaterade till Isanalyze.com möjligheten av programmet tillgång till dina personliga uppgifter. Så snart kaparen infekterar din dator, det börjar övervaka dina virtuella aktiviteter och registrerar din webbhistorik. När programmet har samlat tillräckligt med information om dina preferenser, Isanalyze.com delar data med tredje part dolda bakom det och de kunde använda det för skadliga syften. Detta är anledningen till varför du bör ta bort Isanalyze.com direkt och se till att din dator är väl skyddad mot skadlig kod.

Lyckligtvis, avlägsnande av Isanalyze.com är inte en svår process. Du kan ta bort programmet tillsammans med alla visas annonser antingen manuellt eller automatiskt. Manuellt avlägsnande instruktioner finns nedan denna artikel. Men även om du har slutfört processen manuellt avlägsnande, har du fortfarande köra en fullständig genomsökning av datorn för att identifiera eventuella registret matrester eller tillfälliga filer. Du kan göra detta genom att installera ett välrenommerat antimalware verktyg som kommer att radera alla befintliga hot på en gång och kommer att skydda ditt system mot malware 24/ 7 dagligen.

Isanalyze.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Isanalyze.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Kan fortfarande inte ta bort Isanalyze.com från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *