Hur tar man bort Kcontentdelivery.info (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Kcontentdelivery.info sidan har ingen plats i din webbläsare. Om du får omdirigeras till den icke-stop, du är i allvarliga problem. Denna webbplats kommer till följd av en otäck adware parasit, som har invaderat din enhet. Inte sysslar med denna webbplats eller någon av annonserna, som är ‘tog till dig av Kcontentdelivery.info’ eller ‘Drivs av Kcontentdelivery.info’. Saken är den, adware är programmerad att producera så många annonser som möjligt, och visa dem varje gång du öppnar webbläsaren.

Det finns ingen flykt från detta irriterande pest. Oavsett vilken sida du försöker besöka, flera annonser kommer att hålla att störa dig. Även inkognitoläget kommer inte att spara. För att göra dig mer attraherad av den främjade innehåll, samt höja sina chanser att få klickade på, kommer parasiten anpassa dem enligt de redan erhållna uppgifterna från dig. För varje klick du gör, parasiten får betalt.

Adware är inte typ av parasit som kan hacka din dator på egen hand. Det behöver din hjälp, för att invadera. Så, om du tillåter det på din enhet, bara det har åtkomst. Av Kcontentdelivery.info webbplats dyker upp artighet av en adware infektion. Skadlig programvara från kategorin adware är känt att lurar bakom skumma länkar och annonser, spam e-postmeddelanden, falska uppdateringar, torrent-filer och programvara kombinationserbjudanden. Så länge du ägna stor uppmärksamhet åt vad du gör på nätet och tänka två gånger innan du klickar på något, faller du inte offer för denna irriterande parasit.

Det är bäst att styra framgår av spam-mail, särskilt sådana som innehåller bilagor eller körbara filer. Mer ofta än inte, syftar sådana meddelanden till att infektera din dator med farlig programvara. Skurkarna är beroende av din naivitet och slarv, att få dig att falla i deras fälla. Var försiktig när du hämtar programvara på din dator. Den smart sak att göra, är att installera under custom/ avancerade setup-läget. Därigenom kommer att något dolda innehåll bli synlig för dig att välja utav. Adware döljer sig ofta som ytterligare programvara som avslöjas inte ordentligt, och kommer inte att visas om du väljer en snabb installationsläge.

Från det ögonblick som detta hot får tillgång till din dator, börjar det spionerar på dig. Din online-aktivitet kommer att övervakas och uppgifter som att surfa historia och sökfrågor samlas, så att parasiten kan ge riktade innehåll du kommer vara mer benägna att klicka på. Dåliga nyheter är du inte helt litar sådant sponsrade innehåll, eftersom adware inte kontrollerar de sidor som det främjar. Om du inte vara försiktig, du kan få omdirigeras till en misstänkt och jämn farlig tredje parts webbplats som försöker skada din dator och stjäla privat information som lösenord, IP-adresser, inloggnings-ID, bank konto inloggningsuppgifter, kreditkortsnummer, etc. [[8 []]
också, den stora mängden reklam kommer snart ta sin tribut på din webbläsare, orsakar det att krascha och frysa på en regelbunden basis. Laggar och långsam internethastighet blir vardagsmat. Längre du förseningen, sämre får din situation. Om du vill återgå till en normal, säkert och reklamfritt webbupplevelse, och eliminera risken för att dina personuppgifter får äventyras, måste du ta bort Kcontentdelivery.info adware från datorn så snart som möjligt.

Kcontentdelivery.info avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Kcontentdelivery.info från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *