Hur tar man bort Lghtds.net (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Lghtds.net

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Lghtds.net. Detta Lghtds.net avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Ser du Lghtds.net sidan icke-stop? Visas det varje gång du går online? Om svaret på båda frågorna är ja, då gör inga misstag. Datorn är värd för en infektion. En adware parasit lurar någonstans i ditt system och det är ditt jobb att hitta och ta bort det så snart som möjligt. Ja, adware skadedjur inte är den farligaste typen av virus men detta inte betyder att de inte kan orsaka dig skada. De är inte ofarliga, säkert.

Den pest som du för närvarande fast med utgör ett hot mot både dig och din maskin. Det bästa du kan göra efter att ha insett det är finns ta bort den från ditt system. Ju tidigare det är borta, desto bättre. Ta konstant utseendet på webbplatsen Lghtds.net som en stor, neonskylt som skriker ”reklamprogram”. Detta är din ledtråd. Hörsamma det. När du upptäcker sidan tar över din en gång pålitlig webbläsare kan vidta omedelbara åtgärder. Börja leta efter skadedjurs gömd plats och ta bort den vid upptäckt. Om du ignorerar det och lämna den att verka fritt, dröjer det inte länge innan ni ångra er. Förseningar leda till ånger.

När adware går, går allt upp och ner. Surfa på nätet normalt och i fred stannar i förflutnan. Hädanefter, varje gång du öppnar din webbläsare, är webbplatsen Lghtds.net det att hälsa och irritera dig. Sidan blir din konstant online följeslagare och du kan inte göra en enda online flytta utan den i vägen. Det är överallt, du får omdirigeras till det och andra lika skumma sidor hela tiden. Du kan inte hitta vad du söker antingen. Och som om detta inte är tillräckligt, låt oss inte glömma massor av annonser som får kastas på dig på daglig basis. Efter alla, arbetar du med en adware.

Remove Lghtds.net
The Lghtds.net Virus

Detta är vad den gör. Det bombarderar dig med annonser 24/ 7. Tror inte att dessa reklamfilmer hjälper dig med din online shopping eller på annat sätt. De kommer inte. hackare använda dem för att öka webbtrafik till vissa sidor och få vinster via pay-per-klick-mekanismen. Varje gång du klickar på en annons, få skurkarna betalt. De tjäna pengar på din bekostnad och exponera riskerar du att malware samtidigt. Om du råkar Klicka på en skadad ad (det finns många av dem), är du i trubbel. Annonsen kan leda dig till en farlig, skadade sida, full av parasiter eller det kan dölja parasit i sig själv.

Hursomhelst, ibland ett enda klick är allt som krävs för dig att bjuda in fler infektioner på din redan infekterade och underpresterande maskin. Undvik allt du ser tills du tar bort den otäcka adware från datorn för gott. Och inte förhala. Problemet fortsätter att växa i både antal och svårighetsgrad om du inte gör något om skadedjur. Använd våra avlägsnande guide nedan och ta bort det innan det orsakar du vissa irreversibla skador.

Hur du bli smittad med detta hot? Vanligtvis, vrid adware infektioner till freeware buntar att ange offrens maskiner. Skurkar bifoga adware till ett annat program på webben och när användare installerar Estrad program utan att uppmärksamma, de installerar parasiten tillsammans med den. Undvika sådan utgång, alltid välja de anpassade inställningarna i guiden istället för Standard dem. Ja, de tar mer tid men de tillåter dig att se varje dessutom bifogade app som är på väg att ange din maskin också. Du kan också avmarkera alla extras innan du avslutar installationen. Göra det och hålla din dator säker. Lite extra tid och uppmärksamhet kan spara dig massor av problem.

Lghtds.net avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Lghtds.net från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *