Hur tar man bort Lghtds.net (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Lghtds.net. Detta Lghtds.net avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Lghtds.net är en mycket farlig sida. Att omdirigeras till den tiden betyder att du är smittad med en cyber-infektion. Ja, det finns en adware parasit i ditt system och det är anledningen till att du ser webbplatsen Lghtds.net varje gång du går online. Du är i en dålig situation och du behöver vidta åtgärder. Adware infektioner göra inte för trevliga hyresgäster. De är irriterande, irriterande, onyttiga och farliga.

Lghtds.net är inte ett undantag. Inte förvänta sig att vara fördelaktigt för dig på något sätt. Det kommer inte. Det skapades endast för att tjäna dess utvecklarnas skadliga syften. Klart, det blir inte användbar för dig. Så, gör ditt bästa för att hitta och ta bort det så snart som möjligt. En gång du plats Lghtds.net sidan att ta över din webbläsare, ta det som en varning det är och börja leta parasitens lurar plats. Ju tidigare är det borta från ditt system, desto bättre för både din och systemets välbefinnande. Vänta inte tills infektionen orsakar du vissa irreversibla skador. Eftersom det kommer, så småningom. Skär dess kort vistelse och undvika massor av framtida problem.

När adware slingrar sig i, förändras allt, plötsligt börjar med dina online-aktiviteter. De är nu effektivt förstörda på grund av skadedjur. Varje gång du går online, får du avbrytas. Adware omdirigeras du till Lghtds.net och andra skumma platser vid varje tur. Du försöker läsa din favorit sidan men på något sätt du sluta besöka en annan skumma en. Ytterligare flikar öppna hela tiden. Videor få pausad för reklamfilmer pauser. Du kan inte se innehållet på en sida utan att ta bort några irriterande banner först. Massor av reklam poppar och blinkar framför ögonen, där du uppmanas att klicka på dem öppna. Det är en mardröm och du kommer att hata den.

Surfa på nätet normalt blir en omöjlig uppgift. Det är så irriterande att det gör dig inte använda din maskin alls. Och din dator, i allmänhet underpresterande. Dess hastighet saktar ner till en genomsökning. Upplever du täta systemkraschar och omstarter. Apps misslyckas att ladda eller ta evigheter att ladda. Och allt detta på grund av adware. Varför tolererar det när det enda den gör är Riva din webbupplevelse och förstöra din PC? Varför hålla det. Det utsätter du också för konstant malware risk som ingenting du ser på grund av det är verifierad. Ett enda klick på en skadad ad/ link/ sida och du skaffa dig mer skadlig kod.

Sätta stopp för allt detta omedelbart. Bli av inkräktaren och återfå kontrollen över dina online-aktiviteter. För att göra det manuellt, följer du våra avlägsnande guide i slutet av denna artikel. Om du inte är tillräckligt säker i dina datorkunskaper, skaffa dig en bra anti-malware-app för att få jobbet gjort för dig. Oavsett vilket alternativ du väljer, agera snabbt. Adware slutar aldrig fungera och det kommer inte att sluta om det inte är borta.

Hur fick du fast whit denna otäcka parasit? Vi tror inte att du hämtat det med flit men du gjorde något annat att lindra dess in. Du var slarvig och betala inte uppmärksamhet, som hjälpte pest som lura dig. Det trädde bakom din rygg och lämnade dig glömsk. Hur? Med äldsta trick i boken, nämligen skräppost e-postmeddelandet, freeware, skadade webbplatser, peer-to-peer delning, falska programuppdateringar, etc.

Trots att vi ständigt talar om dessa tekniker och hur de kan förhindras med efterföljande, användare fortfarande gör samma misstag. De är försumlig. Rusa. De läser inte vad de godkänner. De bryr sig inte vilka sidor de besöker. Gör inte det längre. Det är mycket viktigt att du äntligen förstå att ingen av metoderna som infiltration är tillräckligt bra för att arbeta utan din inaktiva samarbete, aka din slarv. Ge inte det!

Lghtds.net avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Lghtds.net från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *