Hur tar man bort Linkury Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Linkury Virus. Detta Linkury Virus avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Har du fastnat med Linkury program på din maskin? Om ja, är vi ledsen att säga att du är smittad med en adware skadegörare. Ja, Linkury hör hemma till familjen av adware parasiter och det är för närvarande på din dator, göra en enda röra. Det finns ingen anledning att förklara varför du inte måste hålla infektioner ombord, finns det? Men vi kommer att förklara varför du måste ta bort Linkury omedelbart. Även om adware skadedjur är inte alls lika farligt som trojaner och ransomware bitar, är de inte ofarliga. De är också relativt lätt att ta bort men inte låta det lura dig heller.

Linkury är inte ofarliga. Särskilt om ges tillräckligt med tid att komma ur kontroll, adware kan och kommer att orsaka dig några oåterkalleliga skador. Thats varför dess omedelbar radering är ett måste. Det finns ingen plats för sådant hot på din maskin. Så fort du upptäcker det, hitta dess exakta dölja plats och ta bort den. De problem som den kastar på dig kommer bara att bli mer och mer för varje dag som går.

Lägg inte upp med det! Detta är din dator! Du är ansvarig för dess välbefinnande. Om du inte vidtar åtgärder, kommer ingen annan. Adware Avinstallera inte sig själv. Åh, ingen. Det kommer att fortsätta att trakassera dig så länge det finns kvar. Skär sin korta vistelse. Din framtida jag kommer att vara mycket tacksam.

Linkury är en annons-stöttat program. Detta innebär att skurkar använder det för att öka webbtrafik till särskilda områden och därmed få pay-per-klick intäkter. Detta sker genom en aldrig sinande ad beskjutning. Alla dina webbläsare få injiceras med massor av starkt ifrågasättas sponsrade annonser. Om du klickar på dem, tjäna hackare vinster. De blir rika på din bekostnad. Och tror inte du kommer att kunna undvika dessa reklamfilmer.

Nej! Undvikande är bara en tillfällig lösning. Annonserna är så många från början och de blir mer och mer allteftersom tiden går. De finns också överallt. Hela skärmen är helt täckt. Visas ibland de också rätt under markören på musen och klickar på ändå. Eller du får omdirigeras till en skuggig plats när du försöker surfa på webben.

Det finns ingen att bli av med dessa annonser. Du kan inte stänga dem även med knapparna ”X” som de tillhandahåller. Du klicka någonstans på en annons och skurkarna tjäna pengar. Inte bara det, men. Genom att klicka utsätter du också dig för skadlig kod. Annonser leda antingen till sidor fulla av infektion eller de dölja infektioner själva. Hursomhelst, ett enda klick är allt som behövs för att du ska bli smittad med mer skadedjur.

Tänk på att din maskin redan presterar som förväntat på grund av denna enda adware. Dess hastighet är irriterande långsam. Det kraschar och fryser ofta. Din webbläsare kamp för att visa innehåll. Även din Internet-anslutning kan påverkas. Tänk vad som skulle hända om du kompromissa det ännu mer. Inte ta den risken. Ta bort Linkury ASAP. För att göra det manuellt, använder du vår avlägsnande guide som du hittar i slutet av denna artikel.

Hur du skyddar dig från framtida infektioner? Ett ord – försiktighet. Den enda anledningen du blev infekterad denna gång är att du var slarvig. Infektioner kan inte ange din PC utan att du att vara oaktsam nog att låta dem. Inte upprepa det misstaget. Vara vaksamma och alltid på alerten. Dubbelkolla vad samtycker du till. Hoppa aldrig över villkoren. Håll dig borta från skuggiga platser. Använd bara pålitlig nedladdningskällor. Med andra ord, gör din due diligence. Istället för att förlita sig på turen, välja vaksamhet. Det hjälper dig att hålla infektioner bort. Och vilken slarv gör är inbjuder infektioner i. Göra rätt val.

Linkury Virus avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Linkury Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *