Hur tar man bort Lktoday.ru (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Lktoday.ru. Detta Lktoday.ru avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Om du ser den Lktoday.ru sidan varje gång du går online, har vi dåliga nyheter för dig. Din maskin är inte längre sjukdomsfri. Det hamnar en webbläsare kapare parasit och utseendet på webbplatsen Lktoday.ru är ett tydligt tecken på att. Akt att varning eftersom detta är precis vad det är. Erkänna faran du är och vidta omedelbara åtgärder. Ju förr bli du av med den elaka kaparen, desto bättre för dig och din maskin.

Hijackers är farliga, beskäftig, irriterande och destruktiva. Vänta inte tillräckligt länge för att veta det den hårda vägen. Ta vårt ord för det! Vi lovar dig att du inte bli besviken. När du upptäcker Lktoday.ru sidan kan börja leta efter skadedjurs gömställe och ta bort den vid upptäckt. Inte förhala. Din situation förvärras per minut. Ta bort inkräktaren. Detta är den bästa åtgärden du kan ta. Ta den så snart som möjligt. Förseningar leda till ånger.

Kaparen, börjar efter en lyckad installation, arbeta direkt. Det tar full kontroll över alla dina webbläsare utan att du inser. Du gå bara online en dag bara för att upptäcka att saker är annorlunda. Till exempel, har din tidigare hemsida och sökmotor ersatts av den Lktoday.ru. Du godkänna att ombildningen? Nej. Var du underrättas om det genomförs? Nej. Det beror på att du inte längre kontroll över din webbläsare och ditt tillstånd behövs inte.

Lktoday.ru kan göra vad det ser passar utan att be om tillstånd. Nu, på grund av att webbplatsen Lktoday.ru blir din online skugga. Du kan inte göra ett enda drag utan det är där att inkräkta. Det är inte enbart antingen.

Du tvingas besöka många andra precis som skuggiga platser också. Du kan inte hitta något du söker som du ständigt Omdirigerad och bombarderas med annonser. Gå online vänder in e helvetiska upplevelse på grund av denna skadegörare. Allt detta, naturligtvis, leder till dålig datorprestanda. Även dina offline-aktiviteter störs. Maskinen börjar att krascha och frysa ibland. Dess hastighet saktar ner betydligt. Det tar evigheter att ladda program. Några av dem Ladda inte ens alls. Använda maskinen blir en verklig utmaning.

Detta kan inte fortsätta för evigt, du vet. Du behöver din dator. Du kan inte lämna det till kaparen att förstöra den. Den enda lösningen som fungerar för dig är omedelbar borttagning av inkräktaren. När det är borta, allt kommer att komma tillbaka till det normala och du kommer att kunna surfa på fred igen. Vad väntar du på? Följ vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel och bli av med skadedjur ASAP. Ju tidigare det är borta, desto bättre.

Hur du fastnar med den Lktoday.ru kaparen? En av de vanligaste teknikerna som in kallas freeware kombinationserbjudanden. Var extra försiktig när du hämtar gratis program på webben som du vet aldrig vad kan fästas på dem. Alltid välja de anpassade inställningarna i guiden istället för Standard dem. Ja, de tar mer tid men de också tillåter dig att se varje dessutom bifogas appen bunt samt avmarkerar du det innan du avslutar installationen.

Med Standard alternativ, alla extras få installeras automatiskt och du tvingas ta itu med dem senare. Ta dig tid att hindra dem från att komma in. Att vara bråttom bara hjälper hackare. Du gör deras jobb lättare. Inte gör det. Lite extra tid och uppmärksamhet kan spara dig massor av framtida problem. Kom ihåg att nästa gång du installera något på datorn.

Lktoday.ru avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Lktoday.ru från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Lktoday.ru från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *