Hur tar man bort LookSmart.ME (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove LookSmart.ME

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort LookSmart.ME. Detta LookSmart.ME avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Om LookSmart.ME sidan ersätter tyst din tidigare hemsida och sökmotor, har vi dåliga nyheter för dig. Din dator är infekterad. Det är rätt. Du är för närvarande behandlar en irriterande webbläsare kapare infektion. Som ni förmodligen vet, kan ingen typ av program, som är klassificerat som ett cyberhot, vara bra för ditt system. Denna kapare ingår. Det är inte bra. Det är inte användbart. Men det är skadligt.

Skadedjur är också otroligt irriterande och manipulativa. Att hålla det ombord tar inga positiva. Tvärtom. Det kommer att begrava dig i problem. Det vill säga om du låter det, naturligtvis. Vi rekommenderar starkt att du inte. En gång du plats webbplatsen LookSmart.ME, börja leta kaparens gömd plats och när du hittar den, ta bort den vid upptäckt. Tänk på att de problem som det kastar din väg kommer bara eskalera allteftersom tiden går. De blir mer och mer för varje dag och så småningom, infektionen kommer få ur handen. Låt inte detta hända. Skydda ditt system innan kaparen lyckas orsaka irreversibla skador. Eftersom om du ger det tid, det kommer. Agera snabbt och ta bort inkräktaren för gott.

Den otäcka kapare, en gång installerat, korrumperar alla dina webbläsare. Det finns ingen immun webbläsare. Alla Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Opera, etc. är infekterade. Skadedjur bifogar sin odrägliga förlängning till dem och detta tar full kontroll. Det börjar att göra otillåtna ändringar i inställningarna och gör c stor oreda. Till exempel var du frågade om det var okej för LookSmart.ME sidan för att ersätta din startsida? Nej. Du precis hittat det där en dag. Kaparen behöver inte din tillåtelse. Det agerar, hur det ser passar och resultaten är inte bra för dig.

Remove LookSmart.ME
The LookSmart.ME Virus

Också, demolerar infektionen helt din webbupplevelse. Du kan inte göra en enda online flytta utan den sällskapsdjur att avbryta. Det ständigt omdirigerar dig till skuggiga platser och bombarderar dig med annonser. Det finns inte en enda sida som inte är helt blockerad av alla typer av reklam. Och detta är inte bara irriterande, det är också farligt. Ingenting visas på skärmen är tillförlitlig. Kaparen kan inte lita på att Visa säker innehåll. Tvärtom. Mesta av vad du ser är skadad och om du klickar på, riskerar du att ladda ned mer skadlig programvara på datorn redan infekterade.

På tal om datorn, lider det också. Dess prestanda försämras avsevärt på grund av den pest spektakel. Dess hastighet saktar ner till en genomsökning. Det kraschar ofta. Din webbläsare frysa. Apps misslyckas att ladda. Det är en mardröm. Gör dig själv en tjänst och inte sätta med allt detta. Skär kaparens vistelse kort. Detta är den bästa åtgärden du kan ta. Tveka inte och ta den. Följ våra avlägsnande guide nedan och rensa din dator en gång för alla. Ju tidigare gör du det, desto bättre. Förseningar leda till ånger.

Hur kaparen ange din maskin? Tja, eftersom skadedjur inte kan komma in utan din tillåtelse, ber det om det. Naturligtvis, vid något tillfälle, du gav den. Bli inte alltför hårt på dig själv, dock. Du blev lurade. Kaparen frågar inte för godkännande öppet. Det bygger på vilseledande metoder som freeware, spam, skadade sidor, falska torrents, etc. Vad skadedjur måste de lyckas är dock din slarv. Om du kasta försiktighet till vinden, kommer att alla dessa taktik göra jobbet. Bli inte vårdslöst. Var vaksam och inte göra hackare jobb lättare. Det är alltid lättare att förebygga en infektion från att komma in som att ta itu med det när det redan är ombord.

LookSmart.ME avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort LookSmart.ME från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *