Hur tar man bort LUTLAMELABE.RU (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort LUTLAMELABE.RU. Detta LUTLAMELABE.RU avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Om du ser den LUTLAMELABE.RU webbplatsen varje gång du öppnar en av din webbläsare, Förbered dig för bekymmer. Denna ryska domän är skadlig. Det är ett tydligt tecken på att din maskin är inte längre sjukdomsfri. Det hamnar en cyber parasit. En otäck webbläsare kapare, att vara exakt. Ditt jobb är att ta bort inkräktaren så snart som möjligt eftersom annars det kommer att orsaka dig massor av problem. Hijackers är kända för att vara otroligt irriterande och nervpåfrestande. Men utgör de också risker.

Så länge denna infektion är i ditt system, inte kan du surfa på fred. Gör dig själv en tjänst och ta bort den innan den har chansen att orsaka dig några oåterkalleliga skador. Eftersom det kan och det kommer, så småningom. Det är avgörande att agera snabbt när det gäller dessa skadedjur. De använder varenda minut på styrelsen för att göra en enda röra och detta röra blir större och större för varje dag som går. Lyckligtvis för dig är kaparen helt avtagbar. Du kan bli av med det snabbt och enkelt genom att helt enkelt följa ut borttagning guide i slutet av denna artikel. Men det vore också bra om du läser hela artikeln bara för att förstå vilken typ av infektion du har att göra med.

LUTLAMELABE.RU kaparen tar kontroll över din webbläsare och börjar göra obehörig inställningar. Det behöver inte ditt tillstånd att göra så. Dina preferenser är irrelevanta nu. Exempelvis gav du denna pest behörighet att ersätta din startsida och sökmotor med LUTLAMELABE.RU webbplatsen? Vi tycker inte det. Du var inte tillfrågad. Du öppnade din webbläsare en dag bara för att finna att ombildningen redan har gjorts.

LUTLAMELABE.RU sidan blir din online skugga. Du kan inte göra en enda online flytta utan att det poppar upp. Men det är inte ensam. På grund av kaparen se du massor av andra precis som skuggiga platser hela tiden. Och du är begravda med talrika annonser.

Varje webbplats som du besöker är tung på banners och kuponger. Även de som brukade vara reklamfritt är nu tung på ”fina” erbjudanden och popup-fönster. Tänk dig att få något arbete gjort i dessa villkor. Det är nästan omöjligt. Och det är också mycket riskabelt. Med kaparen ombord, inte kan du lita på något som du ser på din skärm. De flesta länkar och annonser är skadade och de levererar infektioner.

Din maskin redan lidande och underpresterande på grund av denna kapare. Om du smittas med mer skadedjur, inte det dröjer länge innan den går sönder helt och bli oanvändbara. Ändå finns det fler. Din integritet äventyras samt. Kaparen är programmerad att spionera på dig och samla in känsliga uppgifter. Det skickar det sedan, alla till hacker bakom det och de kan använda det men de finner lämpligt. Vad händer om de använder det för sina skadliga syften? De är dina privata uppgifter. Låt inte det hända. Ta bort kaparen omedelbart. Ju förr bli du av med det, desto bättre.

Hur lyckades kaparen infektera dig? Vanligtvis, resa dessa infektioner dolda i buntar. Om du hämtar gratis program från webben, ägna stor uppmärksamhet under installationsprocessen. Stressa inte för att klicka på knappen Slutför. Ta dig tid att läsa villkoren innan du accepterar dem. Finstilt är där av en anledning. Hoppa över det är du sårbar. EULA kan dölja vissa vilseledande klausuler som du är helt emot, men om du inte läser dem ni håller dem ändå. Gör din due diligence. Hackare måste din slarv att lyckas. Inte bevilja det.

LUTLAMELABE.RU avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort LUTLAMELABE.RU från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort LUTLAMELABE.RU från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *