Hur tar man bort Malware Crusher | Uppdaterad

PUP
Remove Malware Crusher

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Malware Crusher. Detta Malware Crusher avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Malware Crusher är inte vad den säger. Det är en bluff. Detta elaka program marknadsförs som ett alternativ till anti-virus program. Enligt dess utvecklare är det mycket bra och helt ofarliga. Tja, skulle detta ha varit bra om det var sant. Men det är inte. Tro inte ett ord Malware Crusher säger. Det är alla lögner. Titta förbi röken speglarna och se programmet för vad det egentligen är. En bluff.

Malware Crusher är en potentiellt oönskade program som försöker lura dig att göra något som är mot ditt bästa intresse. Inte fall i den fällan. När du upptäcker Malware Crusher i ditt system, bör du vidta omedelbara åtgärder för att ta bort den. Kom ihåg att Malware Crusher ljuger för ditt ansikte. Ingenting står kan vara betrodda. Hitta där vilseledande infektionen gömmer sig och ta bort det omedelbart. Om du låter det stanna, kommer du ångra det förr snarare än senare.

Förmodligen, Malware Crusher körningar grundlig skannar på datorn och hjälp du upptäcka olika hot som din andra AV-program kan inte. Sanningen är att andra program inte kan hitta dessa hot eftersom de inte finns. Malware Crusher gör dem för att skrämma dig. Det står att din maskin är fullmatat med infektioner och att du är i fara. En gång, lita inte detta PUP ens för en sekund. Allt detta är en skrämseltaktik. Skadedjur vill att panik eftersom du då, du kommer att vara mer villiga att samarbeta. Det är inget fel med datorn.

Remove Malware Crusher
The Malware Crusher Virus

Bortsett från Malware Crusher PUP är det rent. Ännu, skadedjur försöker övertyga dig annars så att den kan erbjuda dig dess falska obefintlig lösning. Denna lösning är alltid densamma. Du ombeds att ringa ett gratisnummer för att kontakta ”specialist” som är tänkt för att hjälpa dig med de många hot som PUP hävdar du är infekterad med. Kalla inte dessa människor oavsett vad. Om du gör, kommer de foder du fler lögner. De uppger att du använder den fria versionen av Malware Crusher som bara kan hitta hot men det kan inte ta bort dem. Sedan uppmana de dig att köpa den fullständiga versionen av programmet som, naturligtvis, inte komma billigt. Gör inte det misstaget.

Malware Crusher är en bluff. Det kan inte ens utföra genomsökningar, än mindre hitta hot att andra AV appar inte kan. Ge inte dessa människor dina pengar bara för att få ett falskt program som inte kan hjälpa dig. Inte att du behöver hjälp. Ditt enda problem är detta vilseledande PUP och för dess borttagning, du behöver inte spendera en cent. Det finns en helt fri-av-kostnad avlägsnande guide nedan som kan hjälpa dig tackla Malware Crusher. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna noga och snart nog din maskin kommer att vara fritt från infektion.

Hur gjorde Malware Crusher ange din maskin? PUP var förmodligen knuten till ett annat program på webben som du installerat på datorn. Detta kallas metoden buntning och om du inte är försiktig under installationen, du sluta smitta din egen maskin. Nästa gång du installera appar, ska du välja de avancerade inställningarna i guiden. Ja, de tar mer tid men de ger dig chansen att se alla dessutom bifogade appar i bunten liksom avmarkera dem innan du klickar på knappen ”Slutför”. Om det finns sådana extras, ta bort dem utan att tveka. De är vanligtvis skadliga och du behöver inte dem i ditt system. Om du gjorde, skulle du har hämtat dem själv nu.

Malware Crusher avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Malware Crusher från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *