Hur tar man bort Marihokew.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Adware är en farlig programvara som syftar till att förvandla alla befintliga webbläsare på din enhet till annonsen-förevisande verktyg. Den plötsliga uppkomsten av Marihokew.com sidan, är varje gång du öppnar webbläsaren en tydlig indikation att sådan parasit finns på datorn. Detta otäcka adware är programmerad att generera så många annonser som möjligt, som syftar till att lura användaren att klicka på dem.

För varje klick som offret gör, får adware betalt. Så det inte är förvånande, att varje sida du besöker kommer att översvämmas av annonser. I-text, banners, popup-fönster och även blinkande varning meddelanden – du kommer inte att kunna undgå dem, oavsett hur många gånger du klickar på deras ‘Stäng’ knappen. Adware är ett allvarligt brott i din online-säkerhet och integritet. Skadliga program kan enkelt spionera på din webbaktivitet och samla in dessa data för att bättre anpassa den sponsrade innehåll visas på din skärm.

Adware inte är inriktat på särskilda offer. Massa-och-eller distributionsmetoder, används för att nå så många användare som möjligt. Det är viktigt att notera, att det inte kan hacka din dator. Det är inte så avancerad. Saken är den, bara du kan ge den behörighet att invadera.

I de flesta fall installera användare ovetandes sådana parasiter på sina enheter. Detta sker via falska uppdateringar, programvara kombinationserbjudanden, spam-mail eller genom att klicka på skumma länkar och annonser. Det är bäst om du inte öppna e-post som markeras som skräppost. Mer ofta än inte, sådana meddelanden är farliga och kan infektera din dator när du anlitar med dem. Speciellt om de innehåller bilagor eller körbara filer. Vi rekommenderar också starkt efter en anpassad installation setup, så inga dolda programvara installeras utan din vetskap.

Marihokew.com adware begränsar dess attack webbläsare bara. Detta innebär att det inte infektera din computern system. Detta betyder dock inte att det är ofarligt. Denna programvara har ingen plats på enheten. Du måste ta bort den så fort du upptäcker det, så det inte kan fullgöra sitt skadliga uppdrag. Inte bara har parasiten tillgång till din webbläsare historia och i sökresultaten, men det kan lika gärna få värdefulla data såsom, men IP-adresser, inte begränsat till lösenord, inloggnings-ID, och bank konto inloggningsuppgifter, kreditkortsnummer, etc.

också, men att låta denna skadegörare bo på datorn, riskerar du att få din webbläsare som allvarligt skadad. Tunga annonser kommer snart att påverka din webbläsare, orsakar det att inte bara släpar, utan att krascha och frysa hela tiden. Om du inte agerar mot detta hot i tid, kan din webbläsare sluta fungera helt. Du kan säkra din personliga information och gå tillbaka till en reklamfri webbupplevelse genom att ta bort denna farliga adware från datorn ASAP!

Marihokew.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Marihokew.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *