Hur tar man bort MetroWhiz Virus | Uppdaterad

PUP
Remove MetroWhiz Virus

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort MetroWhiz Virus. Detta MetroWhiz Virus avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

MetroWhiz är ett skadligt program. Den skapades av Mindspark Interactive Network, Inc. som säger tillräckligt. Du arbetar med en potentiellt oönskade program, förutom att ordet ”potentiellt” är onödiga. Appen är oönskade faktiskt. Den ligger din säker, låtsas det kommer att vara användbart för dig. MetroWhiz lovar att hjälpa dig hitta du hitta busslinjer eller tåg scheman. Inget av detta är sant, dock. Appen utvecklades endast för att hjälpa skurkarna få obesvärad vinster. Ta bort den så snart som möjligt.

Du vill inte vara en sponsor av hackare, gör du? Naturligtvis inte. Så inte slösa tid och rengör din maskin av denna skadegörare. Ju mer tid man spenderar ombord, mer problem den orsakar. Dessa problem också växa i svårighetsgrad. Lägg inte med det. Appen kommer aldrig vara fördelaktigt för dig. Tvärtom, det kommer vara skadligt och kommer att orsaka dig massor av huvudvärk. Rädda dig själv bekymmer och skär pups vistelse kort. Ju förr du hitta och ta bort det för gott, desto bättre.

Så snart MetroWhiz träder din maskin, det annonser dess pesky utvidgning till alla dina webbläsare. Detta inkluderar de tre mest populära, nämligen Mozilla, Chrome och Microsoft Edge. Också, om du har en annan webbläsare installerad, de bli smittad också. När plugin har fogats, ändras din onlineupplevelse. Du börjar lider konstant intrång. Till att börja med, när du försöker läsa in en sida, får du Omdirigerad till en annan skumma. Ytterligare flikar öppna hela tiden och du landar på platser med mycket tvivelaktigt innehåll. Men det finns mer. PUP genererar många mycket irriterande annonser som täcker skärmen på daglig basis. Dessa annonser används för att öka webbtrafik till särskilda platser så att tjuvarna kan tjäna pay-per-klick intäkter.

Remove MetroWhiz Virus
The MetroWhiz Virus

Klicka på ingenting. Med alla dina klick hjälpa du hackare tjäna pengar. Vad är värre, äventyra du din säkerhet ytterligare. De flesta av de reklamfilmer som du ser har äventyrats för att leverera mer skadlig kod. Ett enda klick är allt som behövs att hämta mer skadedjur ombord. Vill du som? Din maskin lider redan på grund av detta enda PUP. Det underpresterande hela tiden. Dess hastighet saktar ner, det kraschar ofta. Vissa av dina appar kan också misslyckas med att köra ordentligt. Lägg inte med det. Det bästa är att ta bort infektionen omedelbart. För att göra det manuellt, vänligen använd vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel. Det är lätt att följa och när du är klar, allt kommer att komma tillbaka till det normala och du kommer att kunna använda din maskin effektivt igen.

Hur hamnade du fastnat med MetroWhiz PUP? Tja, finns det många metoder som en pest kan använda för att ange din maskin. Det kan till exempel använda spam-mail, falska uppdateringar, skadade länkar och sidor, freeware buntar, illvillig tredje part annonser, overifierade nedladdningskällor, falska torrents, etc. Ingen av dessa taktik är dock tillräckligt bra för att arbeta utan din hjälp. Med hjälp menar vi slarv. Om du betalar tillräckligt mycket uppmärksamhet kommer du att kunna upptäcka en inkräktare i tid och förhindra det från att komma in. Om du är distraherad, dock kommer det glida rätt av dig.

Så, ge inte till vårdslöshet. Håll alltid din vakt när du är online. Var försiktig vad du klickar på och vad du säger ja till. Hackare försöker att lura dig och om du är oaktsam, de kommer att lyckas. Om du är försiktig, kommer du fånga dem på bar gärning. Göra rätt val och hålla din dator fri från infektion.

MetroWhiz Virus avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort MetroWhiz Virus från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *