Hur tar man bort MoneyBot (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort MoneyBot. Detta MoneyBot avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

MoneyBot är en otäck adware pest. Det är inte en pålitlig och bra program. Det är en adware. Med andra ord, arbetar du med en cyber-infektion. Det finns en guldkant, dock, så panik inte. Du kanske anser dig lycklig som du fast med en relativt lätt att ta bort parasiten. Du kan ha smittats med ett mycket allvarligare hot som en Trojan eller en ransomware. Istället, du är infekterad med adware. Missförstå inte oss, dock. Detta betyder inte att MoneyBot är ofarligt.

Det finns inget sådant som en ofarlig pest. Varje en orsakar bekymmer och var och en så småningom blir utom kontroll. MoneyBot ingår. Det kanske inte är nästan lika farligt som andra hot men det är fullt kapabla att orsaka problem. Och ju längre det stannar, fler frågor du ställs inför. Den goda nyheten är att du kan ta bort inkräktaren ganska lätt om du agerar omedelbart. Ge inte hotet mer tid i ditt system. Ta bort den vid upptäckt och spara dig massor av framtida huvudvärk. Så snart du upptäcker MoneyBot i ditt system kan hitta där det gömmer sig och ta bort det utan att tänka två gånger. Detta är den bästa åtgärden du kan ta.

MoneyBot demolerar dina webbläsaraktiviteter. Från ögonblicket det skriver in, din webbsurfning förändringar. Du kan inte göra en enda online flytta utan den adware att avbryta. Exempelvis när du försöker besöka din favorit sidor, får du Omdirigerad till andra skumma kära. Ytterligare flikar öppna hela tiden liksom. Oräkneliga reklamfilmer täcka hela skärmen 24/ 7. Din online video få pausad för reklamavbrott. Det är en mardröm.

Adware hindrar dig från att surfa på nätet normalt. Detta är mer än irriterande. Det är nervöst. Ändå är det också farligt. De sidor du sluta besöka och de annonser du bombarderas med är inte tillförlitliga. De flesta av dem är faktiskt skadade och de leda till infektioner. Om du råkar Klicka på fel, kompromissar du datorn ytterligare. Och tro oss, det finns gott om skadade länkar och annonser och du kan inte säga de säkra bortsett från de farliga. Förr eller senare kommer du klickar.

Ibland visas annonser just under markören på musen. Detta är vad adware gör. Det behöver generera pay-per-klick intäkter för dess ägare och det använder du. Bli inte en sponsor av skurkar. Klicka inte på någonting så länge adware är. Göra ditt bästa för att radera det ASAP eftersom din situation förvärras per minut. Reklamfilmerna bli mer aggressiva och växa i antal. Det enda sättet att bli av med dem är att ta bort MoneyBot. Göra det. Slösa inte din tid i debatter. Programmet kommer aldrig vara fördelaktigt för dig. Det är bara nyttiga för dess utvecklare. Ta bort det innan det är för sent. Använd vår guide nedan och rensa din dator en gång för alla.

Hur adware in? Normalt dessa infektioner resor bundled med andra fria program och när du installerar dessa program, adware skadedjur skriver också. Nyckeln är ingen uppmärksamma, dock. I området i närheten finns det ett sätt att hindra dem från att komma in. Välja de avancerade inställningarna i guiden istället för de grundläggande som. De tar lite mer tid men de också tillåter dig att kontrollera hela paketet app av app och avmarkera alla extrafunktioner som du inte vill ange ditt system. Detta är hur lite mer tid och uppmärksamhet gå sparar du massor av problem. Kom ihåg att nästa gång du väljer att installera något och inte göra samma misstag två gånger.

MoneyBot avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort MoneyBot från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *