Hur tar man bort Mozilla Firefox Critical Error | Uppdaterad

PUP
Remove Mozilla Firefox Critical Error

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Mozilla Firefox Critical Error. Detta Mozilla Firefox Critical Error avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Ser du Mozilla Firefox Critical Error popup-fönster när du surfar på webben? Om ja, var försiktig. Visning av detta ”fel” är ett dåligt tecken. En sjunga som anger att det finns ett potentiellt oönskade program, lurar någonstans i hörnen av din maskin. Det är rätt, du har en valp ombord och det är det som tvingar Mozilla Firefox Critical Error annonserna på dig på daglig basis. Inte panik.

Ja, du är i en dålig situation men det är inte så illa som den Mozilla Firefox Critical Error försök att göra det tyckas. Först av allt, är ”fel” inte riktiga. Det är en bluff. Tro inte ett ord som det står. Det bara försöker skrämma dig och få dig att göra något du kommer ångra dig senare. Detta är den goda nyheten. De dåliga nyheterna, är dock att PUP är verklig och det är verkligen i ditt system. Låt oss förklara.

PUP in i datorn och nu tvingar Mozilla Firefox Critical Error pop-ups på dig. Varför? Det vill du panik och agera mot ert bästa intresse. Enligt felet, är din maskin fullmatat med alla typer av infektioner som sätter din säkerhet i riskzonen. Dessutom föreslår att pop-ups för att lösa detta problem du behöver ringa ett visst nummer och få kontakt med ”specialist”. Inte fall i den fällan. Till att börja med är bara infektionen du har ombord den otäcka PUP.

Remove Mozilla Firefox Critical Error
The Mozilla Firefox Critical Error Virus

För det andra, om du kallar dessa människor de kommer att försöka lura dig att köpa några värdelösa, falska anti-malware program. Återigen, är din dator bra, bortsett från PUP. Lita inte på dessa personer. De är efter dina pengar. De vill du panik eftersom detta sätt du kommer att vara mer villiga att göra vad de säger. Håll dig lugn. Se bluff precis som det är och inte förvärra din situation genom att lita cyberbrottslingar. Kontakta dem inte och inte gör något de föreslår. Det kommer inte vara i ditt bästa intresse. Du behöver inte ett speciellt program att ta itu med detta PUP. Du kan göra det själv.

En gång du spot Mozilla Firefox Critical Error pop-ups, start letar efter infektionens gömställe och när du hittar den, ta bort den vid upptäckt. Tveka inte och inte slösa tid i debatter. Att bli av PUP är den bäst kursen av handling som du kan ta. När det är borta, kommer att den Mozilla Firefox Critical Error varningen vara borta också. Din webbupplevelse får tillbaka till det normala. Act! Använd våra avlägsnande guide nedan och rensa datorn från denna plåga. Ju tidigare gör du, desto bättre.

Hur kom PUP? Som vi sagt, den Mozilla Firefox Critical Error visades på grund av PUP och PUP själv verkade inte ur det blå. Det brukade lömska taktik in i ditt system. Några av dessa taktik inkluderar spam e-postmeddelanden, freeware buntar, skadade länk och sidor, tredje part annonser, falska uppdateringar, overifierade torrents, etc. Om du är distraherad och slarvig, fungerar var och en av dessa metoder. Men om du är mer vaksamma, ingen av dem fungerar.

Ägna mer uppmärksamhet när du är online. Gör inte hacker’s jobb enklare genom att förvandla dig till en enklare mål. Också, skaffa dig ett bra anti-malware program för att hjälpa dig i kampen mot cyber infektioner. Alltid hålla den uppdaterad och regelbundet skanna din dator för att vara säker på att det är rent.

Mozilla Firefox Critical Error avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Mozilla Firefox Critical Error från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *