Hur tar man bort My Browser Home Redirect (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort My Browser Home Redirect. Detta My Browser Home Redirect avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

My Browser Home Redirect är ett skadligt program. Det är en webbläsare kapare infektion som är farlig. Om du har det i ditt system, förbereda för bekymmer. Kaparna göra för hemsk hyresgäster. Denna skadegörare kommer aldrig vara fördelaktigt för dig. Trots att den påstår sig vara ett bra tillägg som kommer att förbättra din onlineupplevelse, är detta en lögn. Det kommer inte. I själva verket kommer det att förstöra den. Att hålla kaparen innebär att du utsätts för konstant malware och säkerhetsrisk. Förvara inte den ombord. När du inser att du är smittad, vidta åtgärder.

Hitta där otäcka parasiten gömmer sig och ta bort den på plats. Ju förr bli du av med det, desto bättre för både din och systemets välbefinnande. Låt dig luras inte. My Browser Home Redirect är fortfarande en infektion och det finns inget sådant som en ofarlig pest. Vissa är farligare än andra, det är sant, men de alla skada. Om du ger denna kapare tillräckligt tid ombord, kan det också orsaka dig några oåterkallelig skada. Gör dig själv en tjänst och ta bort den innan den har chansen att göra så.

My Browser Home Redirect gör ändringar i inställningarna för din webbläsare utan din tillåtelse. I själva verket informeras du inte ens om ommöbleringar. Du bara bevittna dem efter de har redan gjorts. Som ersättning av din hemsida och sökmotor, till exempel. Du öppnar din webbläsare en dag bara för att se att My Browser Home Redirect är där för att hälsa på dig. My Browser Home Redirect är överallt, faktiskt. Det finns ingen att bli av med den.

Varje gång du går online, stöter du på sidan. Du få omdirigeras till den ständigt. Du är också bombarderas med massor av skadliga annonser som om du klickar på, du hämta mer skadlig kod. Surfa på nätet är inte säkra längre. Ett enda klick på en komprometterad ad, och du infektera datorn redan infekterade ännu mer. Men detta är inte den värsta delen. Det finns mer. Kaparen äventyra din integritet också. Det spionerar på din använda din webbläsare som en spioneri enhet. Det vet alla dina online rörelser. Allt du gör är övervakas.

Kaparen registrerar också alla det kan hitta och sedan delar den med skurkarna bakom den. De kan använda det och dina känsliga data är utsatt för cyberbrottslingar för vad de tycker passar. De kan också sälja den till tredje part. Hursomhelst, detta kommer inte att leda till något bra. Tvärtom. Om du använder datorn för att betala räkningar online eller för online shopping, kan kaparen även stjäla din personligen identifierbar och finansiella autentiseringsuppgifter. Det finns ingen anledning att förklara vad som skulle hända härnäst, finns det? Du kan falla offer för en finansiell bluff eller ens en identitetsstöld. Förhindra detta. Följ vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel och ta bort My Browser Home Redirect det är inte för sent. Ju tidigare det är borta, desto bättre.

Hur distribueras den My Browser Home Redirect kaparen? Det är inte bara en taktik, som är säker. Hackare är beroende av gammalt men guld infiltration metoder att smitta användare. Till exempel spam e-postmeddelanden och skadliga bilagor, freeware/ shareware buntar, falska uppdateringar, skadad pages/ ads/ länkar, falska program eller systemuppdateringar, infekterade sociala medier meddelanden, peer-to-peer delning, etc. Taktik är många och det enda sättet att skydda sig är genom att vara mer försiktiga. Inte vara slarvig och distraherad som detta sätt som du bara gör hackare jobb lättare. Hålla din vakt hela tiden. Webben är full av infektioner som väntar på dig att göra fel väg.

My Browser Home Redirect avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort My Browser Home Redirect från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort My Browser Home Redirect från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *