Hur tar man bort My.yoursearch.me (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove My.yoursearch.me

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort My.yoursearch.me. Detta My.yoursearch.me avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

My.yoursearch.me är en alternativ sökleverantör. Plattformen har en annan layout från klassiska sökmotorer, som Google, Yahoo, Bing och MSN. Det finns ett par av sökfälten. Först är överst på sidan, medan andra är längst. När det gäller funktionalitet, My.yoursearch.me har standardfunktioner. Det finns en webbflik för allmänna sökord, filter för bilder, videoklipp och kartor. Om du letar efter ett sätt att optimera din beter resultat, bör du inte prova denna webbplats. My.yoursearch.me anses osäkra på grund av dess anslutning med en webbläsare kapare. Den skurk programmet stör webbläsarens interna inställningar och bedriver obehörig aktiviteter. Om kommer att exponera dig för säkerhetsrisker.

Den första uppgiften på dagordningen för kaparen är att återställa den hemsida och standard sökleverantören till My.yoursearch.me. Webbplatsen har en skadlig kod som gör ondskefulla programmet att lägga till obehöriga ändringar i de interna inställningarna. Sedan kom annonserna. My.yoursearch.me kaparen genererar annonser, främja fynd shopping erbjudanden. De förs i olika former och format, inklusive popup-fönster, popunder-, i-text länkar, kupong lådor, övergångsbestämmelser, interstitiell, flytande, jämförelse, inline, kontextuell, och videoannonser. De påträngande windows kommer att avbryta dina webbläsarsessioner och hindra dig från att använda datorn till fullo. Kaparen förbrukar mycket CPU och RAM minne för att producera dem. Detta kommer att ha en negativ inverkan på din prestanda hastighet.

My.yoursearch.me kaparen använder några lömska trick för att effektivisera marknadsföringskampanjer. Det pryder ad Fönstren med ljusa färgscheman, flash-animationer, kursiva teckensnitt och andra specialeffekter. Särskild uppmärksamhet ägnas åt valet av erbjudanden. Kaparen observerar människor surfvanor i försöket att avgöra vad deras intressen är. Sedan, den matchar annonser med detta. Om du har expanderat din garderob, kommer skumma programmet accent på erbjudanden för kläder objekt. Om du håller på att möblera ditt hem och letar inre element, kommer kaparen du förslag för olika bitar av möbler och dekorationer.

Remove My.yoursearch.me
The My.yoursearch.me Virus

My.yoursearch.me kaparen begränsar inte bara webbhistorik spårning av aktiviteten. Det samlar in olika typer av data om dig, såsom din cookies, tangenttryckningar, IP-adress, geografiskt läge, demografiska profil, riktnummer, telefonnummer, e-postkonto, användarnamn, lösenord och finansiella Detaljer. Den samlade ingången packas in i kataloger och säljs på darknet marknader. Ägarna till kaparen frågar inte människor för tillstånd att övervaka deras online-sessioner, post och sälja deras privat informationen. Genom att sälja dina personliga och ekonomiska data, utsätter de dig för allvarliga säkerhetsrisker. De människor som köper dina uppgifter kan vara cyberbrottslingar. De kunde använda dem för att bryta sig in i dina konton och stjäla från dem.

Nu när du vet vilka skador den My.yoursearch.me kaparen kan göra, bör du veta hur det har trängt igenom ditt system och hur du skyddar dig mot invasioner i framtiden. I området i närheten finns det flera distributionsteknik som kunde ha varit anledningen till oseriösa verktyget att få tillträde. Den vanligaste metoden kombinationserbjudanden. En utvecklare skulle slå samman körbara av kaparen med installationsfilen av ett annat program. Freeware, shareware och piratkopierade kopior av betalda program används för detta ändamål eftersom de inte har en skyddad licens. Ytterligare programvara kommer att nämnas i villkoren för Ladda ner klienten. Du kommer att ha möjlighet att avmarkera den. Att inte missa detta tillfälle, läsa slutanvändaren licensavtal (EULA) och välj anpassad installation.

Spam-mail är en annan gemensam vektor. Personen bakom meddelandet sammanslagningar av nyttolasten i My.yoursearch.me kaparen med ett dokument. Med hjälp av ett skript eller ett makro, är transferal automatiserad. Öppna den bifogade filen skulle infektera ditt system på plats. Spammare kan vara listig utforma falska meddelanden. Brevet kan åtgärdas för ett befintligt företag eller organisation. För att filtrera bort skräppost från legitim e-post, kan du slå upp kontaktinformation. Slutligen måste vi nämna den bilburna installationsmetoden. En skadad webbplats kan hämta och installera skadlig programvara till din maskin. Allt som krävs är för dig att komma åt domänen. Det är därför du bör vara försiktig om de webbplatser du besöker.

My.yoursearch.me avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort My.yoursearch.me från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *