Hur tar man bort MyBrowserHome.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove MyBrowserHome.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort MyBrowserHome.com. Detta MyBrowserHome.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Om du ser sidan MyBrowserHome.com, förbereda för dåliga nyheter. Du har en webbläsare kapare ombord. Kaparna göra inte för trevliga hyresgäster. På den mycket motsatsen. Denna skadegörare gör exakt det den namn antyder. Det kapar alla dina webbläsare och vänder din online-upplevelse till en mardröm. Ta uppkomsten av webbplatsen MyBrowserHome.com som en stor skylt skrikande ”kapare”! och lyssna på den. Ju förr vidta du åtgärder mot irriterande skadedjur, desto bättre för dig och ditt system. Om du, dock låter vara det, det kommer hålla på kasta problem på dig dagligen. Problem som växer i både siffror och svårighetsgrad allteftersom tiden går. Du kan stoppa det, dock.

Det finns ingen anledning att tolerera denna infektion och dess spektakel. Ta bort den så snart du inser att det är ombord. Hitta där skadedjur lurar och skär sin korta vistelse. Du kommer att göra dig själv s stor tjänst. Tveka inte. Förseningar leda till ånger. Använd vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel och få bort inkräktaren en gång för alla. Allt du behöver göra är att följa guiden steg för steg exakt och datorn kommer att vara virusfri snart nog.

Problemen börjar så snart kaparen lägger sig i ditt system. Till att börja din online-upplevelse markant och inte till bättre. Du drabbas av ständiga avbrott vid varje tur. Den MyBrowserHome.com blir din online skugga och du ser det hela tiden när du bläddrar. Även när du är på en annan sida, får du på något sätt omdirigeras tillbaka till detta. Och det är inte bara MyBrowserHome.com sidan du besöker utan att önska. Det finns mycket mer precis som skuggiga platser som du tvingas att landa på eftersom kaparen omdirigerar dig hela tiden. Du kan inte hitta något du söker längre.

Remove MyBrowserHome.com
The MyBrowserHome.com Virus

Varje online flytta din blir avlyssnade av MyBrowserHome.com. Platsen ersätter även din hemsida och sökmotor utan din tillåtelse så du tvingas använda den när du väljer att öppna en av din webbläsare. Tror inte detta är alla, dock. Det finns mer. Bortsett från omdirigeringar begravd kaparen också du med massor av irriterande och icke borttagbar annonser. Hela skärmen är täckt med banderoller, kuponger, erbjudanden, erbjudanden, texter, etc. som gör din webbsurfning ännu hårdare. Som vi sagt, inte sätta med denna galenskap. Ta bort kaparen omedelbart och allt kommer att komma tillbaka till det normala. Tänk på att om du inte, du kommer att vara ständigt utsätts för malware risk. Göra rätt val och agera nu.

Hur lyckades kaparen komma ombord utan att du märker det? Tja, bör först och främst du veta att infektionen inte kan komma in utan leksak ger grönt ljus. Dock om den frågar rakt, skulle du aldrig ge det. Därför visar det knepigt taktik och bedrägliga metoder. Exempelvis skadedjur gömmer sig bakom skadade länkar eller sidor. Det missöden en åktur med freeware/ shareware buntar eller spam e-postmeddelanden.

MyBrowserHome.com kan också posera som en falska program/ system, uppdatera. I grund och botten försöker att göra du tänka du installerar något annat medan i själva verket, du installerar skadlig programvara. För att skydda dig själv, vara mycket försiktiga. Parasiter kan använda tricks men de lita oftast på din brådska, distraktion och slarv. Ge inte dem. Gör din due diligence när du är online. Försummelse leder till infektioner. Försiktighet, däremot, håller dem bort.

MyBrowserHome.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort MyBrowserHome.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort MyBrowserHome.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *