Hur tar man bort MyHomePage.pro (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove MyHomePage.pro

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort MyHomePage.pro. Detta MyHomePage.pro avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

MyHomePage.pro webbplatsen är dåliga nyheter för dig och ditt system. Sidan anger förekomsten av en cyber infektion på din maskin. Ja, du har fastnat med en webbläsare kapare. Denna typ av infektion är den perfekta kombinationen av värdelös, irriterande, beskäftigt och farliga. Ju längre det stannar ombord, mer problem och problem som du står inför. Lyckligtvis, skadedjur är flyttbara. Du kan ta bort det själv om du vidta snabba åtgärder. Så snart du upptäcker MyHomePage.pro sidan tar över alla dina webbläsare, ta det som en varning och hörsamma det omedelbart.

Hitta den exakta platsen den otäcka kaparen lurar och ta bort den. Om du låter det stanna, de problem som det orsakar kommer hålla hopar sig som blir mer och mer allvarliga. Inte låta det hända. Kaparen har ingen plats i ditt system. Den skapades av hackare för att tjäna deras skadliga syften och ditt välbefinnande är inte en angelägenhet för dess. Skär sin vistelse så kort som möjligt. Den MyHomePage.pro är din ledtråd. När du ser det, agera. Om du förhala, dröjer det inte länge innan er besvärliga situation försämras avsevärt. Det kommer en tid när du kommer att undvika din egen maskin.

När kaparen träder, avfall inte det som helst. Det börjar arbeta direkt. Det går först efter din webbläsare. Det lägger en pesky plugin till var och en av dem således tar kontroll. Det är hur den MyHomePage.pro blir din konstant online skugga. Varje gång du så mycket som touch en av din webbläsare, du ser webbplatsen. Det är alltid där. Den ersätter även din tidigare hemsida och sökmotor utan din tillåtelse. Det behöver inte ditt medgivande att fungera. Det fungerar som den finner lämpligt. Ändå finns det fler. MyHomePage.pro är inte bara skumma webbplatsen du tvingas se på daglig basis. Det finns många andra.

Remove MyHomePage.pro
The MyHomePage.pro Virus

Kaparen omdirigerar dig ständigt. Du är alltid utsatta för malware risk som ingenting du se på grund av denna skadegörare är tillförlitlig. Ett enda fel klick och du hämta automatiskt mer skadlig kod på datorn redan äventyras. Tro inte att undvika att klicka på kommer att lösa ditt problem. Åh, ingen. Bortsett från webbplatser, omdirigeras du till, kaparen också genererar massor av potentiellt farliga annonser. Hela skärmen är täckt med reklamfilmer som också döljer enorma malware risk.

Föreställ dig vad din surfning förvandlas till. En mardröm. Du kan inte surfa på webben i fred längre och allt detta på grund av kaparen. Men även om du kan på något sätt sätta med alla dessa intrång, finns det fortfarande något du inte tål. Infektionen hotar din integritet. Det spionerar på din och skickar allt som den hittar till skurkarna bakom den. Detta är naturligtvis mer än farligt. Låt inte sådant scenario som utvecklas. Använd våra avlägsnande guide nedan och bli av med denna plåga för gott.

Hur kaparen ange? MyHomePage.pro visades eftersom kaparen hade redan lyckats få. Men hur gjorde det det? Svaret är på grund av dig. Du är anledningen till att din dator är infekterad. Naturligtvis menar vi inte du hämtade skadedjur med flit men du var oförsiktig nog att låta det lura dig och glida av dig. Din slarv är en sak infektioner inte kan lyckas utan. De behöver den. Ingen infiltration metod är tillräckligt bra för att arbeta utan din inaktiva samarbete.

I framtiden ägna mer uppmärksamhet åt dina online-aktiviteter. Vara mer försiktig och avvaktande. Undvika besöker misstänkta sidor och använda overifierade nedladdningskällor. Ibland när du säger ”ja” till något, kan detta något vara en infektion som försöker attackera dig. Gör din due diligence.

MyHomePage.pro avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort MyHomePage.pro från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *