Hur tar man bort Personal Finder Search (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Personal Finder Search

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Personal Finder Search. Detta Personal Finder Search avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Personal Finder Search klassiska tillhör familjen webbläsare kapare. Om du har den ombord, Förbered dig på massor av frågor. Hijackers är ett hot. De ta med ingenting men problem och huvudvärk. Personal Finder Search är inte annorlunda. Om du ger den tillräckligt med tid ombord, det kommer att fullständigt ödelägga, förstöra din webbupplevelse. Så, håll det inte. Ta bort den så snart du inser att det är där. Hur vet du att du är smittad? Tja, finns det skyltar. Den största är utseendet på Searchingfast.com sidan. Webbplatsen och kaparen går hand i hand. Om du börjar plötsligt se Searchingfast.com, vara säker på att du har en parasit ombord.

Kaparen omdirigerar dig till skumma sidan hela tiden. Detta är din ledtråd. När Searchingfast.com tar över din webbläsare, acceptera det faktum du behandlar en cyber pest och börja leta efter en väg ut. Ju förr bli du av med infektionen, desto bättre. Inte förhala och inte ignorera de risk Personal Finder Search poserna. På tal om risker, möta du både malware och sekretess en. Bortsett från rasera dina online-aktiviteter, hotar kaparen också dina personuppgifter genom att spionera på dig, att samla in allt som det kan och skicka den till de skurkar som publicerade den. Gör dig själv en tjänst och rensa din dator omedelbart. Om du inte, dröjer det inte länge innan ni ångra er.

Sekretess risken är utan tvekan din största problemet men det finns andra också. Som vi sa, är din webbsurfning inte samma sak längre. Dina rörelser online avbryts av kapare. Searchingfast.com sidan blir din online skugga och du ser det överallt. Den ersätter även din tidigare hemsida och sökmotor utan din tillåtelse. Också, det är inte bara skumma platsen du är tvungen att besöka.

Remove Personal Finder Search
The Personal Finder Search Virus

På grund av kaparen, får du Omdirigerad mestadels till skumma webbplatser. Vad tror du att det betyder? Du är alltid utsatta för mer och mer skadlig kod. Ett enda klick är allt som behövs för dig att förvärra din situation. Klicka på ingenting. Inte bjuda in fler infektioner på datorn. Detsamma gäller för de otaliga annonser som täcker skärmen på daglig basis. De finns också på grund av den pesky kaparen. Undvika dem också. Det sista du behöver är mer parasiter på datorn redan komprometterad och underpresterar. Det enda sättet att bli av med omdirigeringar, annonserna och sekretess risken är att ta bort Personal Finder Search. Vi kan hjälpa dig med detta. Använd våra avlägsnande guide nedan. Följ stegen i den exakta ordning som ges och din maskin kommer att vara fritt från infektion snart nog.

Hur du bli smittad med Personal Finder Search? Vet du hur kaparen angett ditt system? Det gled av dig eftersom du inte var försiktig nog att upptäcka den. Den vanligaste taktik som kapare använder kallas freeware kombinationserbjudanden. Var extra uppmärksam när du installerar gratis program från webben. Stressa inte utan ta din tid att läsa vad du tänker installera. Hoppa inte över finstilta, aka regler och villkor. Vara mer vaksamma.

Välja de avancerade inställningarna i guiden istället för de som är Standard. Detta sätt kommer du att kunna se om det finns andra program bifogas original liksom avmarkera dem. Sådan extras är oftast skadlig och bifogade av hackare. Låt inte dem lura dig. Välja försiktighet över slarv och skydda din dator. Alla infektioner be för din försumlighet och brådska att lyckas. Inte bevilja dem.

Personal Finder Search avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Personal Finder Search från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *