Hur tar man bort PlayCenter Search Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove PlayCenter Search Virus

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort PlayCenter Search Virus. Detta PlayCenter Search Virus avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

PlayCenter Sök är ett program som är tänkt att hitta och visa dig de mest populära och intressanta online-spel. Tyvärr, det gör inget sådant. Programmet ljuger för dig, låtsas vara en användbar app, men det är inte. Det är en webbläsare kapare som bara bryr sig om att tjäna dess utvecklarnas skadliga syften. Otäcka skadedjur tar kontroll över alla dina webbläsare genom att lägga till dess skadliga filändelsen. Från och med nu ändra dina online-aktiviteter. De vända helvetiskt och de kommer att hålla på försämring såvida du inte vidtar omedelbara åtgärder.

Så snart du märker den splitternya förlängningen, acceptera det faktum du behandlar en cyber-infektion och börja leta efter ett sätt att ta bort den. Ju tidigare, desto bättre. Om du lämnar kaparen ombord, kommer att förr eller senare det orsaka dig några oåterkalleliga skador. Varje skadedjur går ur kontroll av ges tillräckligt med tid att verka. Denna kapare ingår. Det kommer att riva din webbupplevelse såvida du stoppa det i tid. Hitta där det lurar och ta bort det på plats. Slösa inte tid som skadedjur använder varje sekund för att orsaka skada. Ta bort det och tjäna tacksamhet för din framtida jag.

Som vi sagt, ruiner kaparen dina online-aktiviteter. Det gör en stor oreda. Varje gång du går online får du avbrytas. Skadedjur omdirigerar dig till skumma sidor 24/ 7. Det öppnar också ytterligare flikar och fönster. Det översvämningar skärmen med talrika sponsrade reklamer som om du klickar på, hackare få betalt. Detta kallas pay-per-klick mekanismen. Skurkar dra nytta av det och göra obesvärad vinster. De har också förvandla dig till deras sponsor och utsätta dig för malware risk samtidigt. Tänk på att du inte kan lita på vad Kaparen visar. Den behöver din klick och den gör allt den kan för att få dem.

Remove PlayCenter Search Virus
The PlayCenter Search Virus

De flesta av de annonser du ser är förmodligen skadade. De leda antingen till sidor fulla av parasiter eller de dölja parasiter själva. Ett enda klick är allt som behövs för att angripa datorn ännu mer. Det sista du behöver just nu är mer skadedjur. Din maskin lider redan på grund av denna enda kapare. Dess hastighet saktar ner till en genomsökning. Det laggar hela tiden. Det kraschar. Din webbläsare frysa ibland. Appar ta evigheter att ladda.

Infektionen gör att du undviker att använda din egen dator eftersom det är alldeles för irriterande. Du kan inte få något arbete gjort varken online eller offline. Även din Internet-anslutning kan bli instabilt. Och allt detta på grund av PlayCenter sökning. Tänk vad det skulle vara om du bjuder in fler infektioner ombord. Din PC kommer inte att kunna hålla på länge och det kommer så småningom kraschar ner helt. Om du inte vill att detta ska ske, använda våra avlägsnande guide nedan och få bort inkräktaren ASAP.

Hur PlayCenter Sök in i ditt system? Appen har en officiell data överför så det finns chanser att du hämtat det själv. Det är naturligtvis inte det enda sättet. Skadedjur reser också webben via knepiga metoder. Det kan till exempel låtsas vara en uppdatering att få dig att installera den. Eller, det kan gömma sig bakom skadade sidor och länkar. Det kan vara kombinerade med andra appar.

Sättet att dupera är ni många. Dock om du ägna mer uppmärksamhet åt vad du gå online, kommer du att kunna upptäcka det innan den lyckas smitta dig. Vad parasiter behöver mest är din slarv. Inte bevilja det. Välj vaksamhet i stället. Annars gör du skurkar jobb ännu enklare.

PlayCenter Search Virus avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort PlayCenter Search Virus från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *