Hur tar man bort PUP.Optional.APNToolBar.Gen | Uppdaterad

PUP

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort PUP.Optional.APNToolBar.Gen. Detta PUP.Optional.APNToolBar.Gen avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

PUP.Optional.APNToolBar.Gen, som namnet antyder, faller under kategorin av potentiellt oönskade program – ungar. Ändå finns det ingenting i din situation. Du är i fara. Denna skadegörare är farliga och måste avinstalleras. Valpar göra inte för trevliga hyresgäster. Förvänta dig inte PUP.Optional.APNToolBar.Gen att vara annorlunda. Så fort du upptäcker det på din maskin kan vidta åtgärder mot den. Om du låter det bo, det kommer så småningom komma ur kontroll och sedan din situation kommer att gå från dåligt till värre. Lyckligtvis, PUP är flyttbara. Du kan ta bort det helt utan problem. Att är dock om du agerar snabbt.

Ju mer tid PUP.Optional.APNToolBar.Gen spenderar ombord, mer problem den orsakar. Del av skador kan även visa sig vara irreversibel. Gör dig själv en stor tjänst och få bort hotet innan det är för sent. Om du inte, dröjer det inte länge innan ni ångra er. När du upptäcker det, börja leta efter en väg ut. Hitta dess exakta gömställe och inte tänka två gånger innan du tar bort den. Detta är en cyber-infektion som vi talar om här. Vara säker på att det inte skapades för att förbättra dina online-aktiviteter. Tvärtom. Det kommer att riva dem.. Inte ge det en chans att göra så.

PUP.Optional.APNToolBar.Gen in datorn i tystnad och börjar arbeta direkt. Till att börja med går PUP efter din webbläsare. Dem alla. Det är helt kompatibel med Chrome, Mozilla, Microsoft Edge, Opera, etc. Infektionen tar fullständig kontroll över dem. Det kaparen dem och det är inget du kan göra om det. Sedan startar pest att göra otillåtna ändringar i sina inställningar. Den ersätter din hemsida och sökmotor. Det översvämmar din skärm med massor av opålitliga annonser. Det omdirigerar dig till många skumma sidor. Med andra ord, gör det surfa på nätet på fred omöjligt.

Ändå finns det något värre. PUP.Optional.APNToolBar.Gen också äventyrar din integritet genom att använda din infekterade beten som spionerar enheter. Det övervakar dina online rörelser och registrerar den. Sedan, när den anser att det har samlat tillräckligt med data, skickar den alla till hackare som publicerade den. Tänk på att dina personliga inloggningsuppgifter är också i fara. Särskilt om du använder din PC att betala räkningar på nätet eller att göra inköp online.

PUP kan stjäla din namn, finansiella data, adress, etc. Låter detta som en bra idé? Vad tror du att skurkarna kommer att använda dina personuppgifter för? De kommer att sälja det till tredje part med skadliga agenda. Inte låta det hända. Ta bort PUP.Optional.APNToolBar.Gen omedelbart. Bortsett från allt annat orsakar skadedjur också datorn att prestera sämre. Använda din maskin är en verklig utmaning även när du är offline. Göra rätt och få bort inkräktaren ASAP. Det är den bästa kursen om åtgärder du kan vidta. Ta det!

Hur är PUP.Optional.APNToolBar.Gen distribuerade? PUP är beroende av flera tekniker att resa på webben. Exempelvis kan det lifta med skräppost av freeware buntar. Det kan gömma sig bakom tredjepartsannonser, skadade sidor, falska programuppdateringar, skadliga sociala medier meddelanden, etc. För att förhindra den från att infektera du, inte vara så vårdslöst. Ta exemplet med den freeware bunt taktiken.

När du installerar ett program, alltid välja inställningen anpassad i stället för de som är Standard. Ja, de tar mer tid men de ger dig fullständig kontroll över processen. Du kommer att kunna se alla dessutom bifogade appar om det finns några liksom avmarkera dem. Med Standard alternativ, alla extras få installeras automatiskt och det är hur du bli smittad. Ta din tid och stressa inte. Välj säkerhet över hastighet och hålla din dator fri från infektion.

PUP.Optional.APNToolBar.Gen avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort PUP.Optional.APNToolBar.Gen från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *