Hur tar man bort Reddie.net (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Reddie.net

Om du plötsligt ser en full-skärm pop-up av Reddie.net, som visas mitt i din beter session, är det helt säker på att en adware ansökan har infekterat din virtuella maskin. Det oönskade programmet kommer att ständigt störa ditt surfande genom att ge dig med toner av kommersiella annonser varje gång du vill använda din webbläsare. Dessutom kommer att många pop-ups sakta ner datorprestanda, orsaka täta systemkraschar och t.o.m. hota din personliga säkerhet. Således bör dessa annonser raderas omedelbart, tillsammans med de adware-program som genererar dem..

Som det är säkert att ett adware-program är ansvarig för Reddie.net popup-annonser, måste du vara mycket försiktig när du installerar ny programvara på datorn. Dessutom bör du inte klicka på slumpmässiga annonser som du ser på webben eller öppna några bilagor spam e-postmeddelanden från okända avsändare. Om du utför någon av dessa åtgärder, kan detta vara anledningen till att få adware infektion på din dator.

Tänk på att Reddie.net pop-ups inte kanske bara annonser som du ser, eftersom det finns gott om andra reklam plattformar registreras av LeaseWeb B.V., som är den webbhotell bolaget förknippas med Reddie.net. På grund av detta faktum, kan adware på din virtuella maskin ansluta till någon av dem och förse dig med flera annonser från olika domäner.

Som redan nämnts ovan, om du möta Reddie.net popup-annonser på din skärm, är det en adware som orsakar dem att visas. En gång installerat på datorn, adware ansökan gör prestandan långsammare och kommer att orsaka flera systemkrascher. Men finns det något annat du vet inte, och det är ännu mer oroande än de kommersiella annonserna själva. Det är infektionens förmåga att spåra din virtuella aktivitet.

Remove Reddie.net
The Reddie.net Virus

Genom att övervaka dina webbsessioner, registrerar adware-programmet vissa uppgifter relaterade till din webbläsarinställningar, beter historia, sökfrågor, lösenord, kontoinställningar, etc. Men denna process verkligen kommer att utgöra en risk för din integritet och kan resultera i förlust av data eller pengar.

Ett annat problem som kan uppstå är ofta orsakas av pop-ups presenteras tillsammans med eventuella nedladdningslänkar eller knappar. Om du öppnar visas länkar, kommer du aktivera okända tredje parter att infektera ditt system med malware, som distribueras av skadliga webbplatser du kommer att överföras till. För att förhindra att detta händer, bör du leta upp och ta bort adware ansökan så snart som möjligt. I andra fall är din personliga säkerhet mycket sannolikt att vara allvarligt hotade.

Lyckligtvis, avlägsnande av Reddie.net är inte en svår process. Du kan ta bort programmet tillsammans med alla visas annonser antingen manuellt eller automatiskt. Manuell borttagning instruktionerna ges nedan denna artikel. Men även om du har slutfört processen manuellt avlägsnande, har du fortfarande köra en fullständig genomsökning av datorn för att identifiera eventuella registret matrester eller tillfälliga filer. Du kan göra detta genom att installera ett välrenommerat antimalware verktyg som kommer att hitta och radera alla befintliga hot på en gång och kommer att skydda systemet mot skadlig kod på alla gånger.

Reddie.net avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Reddie.net från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Reddie.net från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *