Hur tar man bort Refreshnerer1309.info (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Utseendet på webbplatsen Refreshnerer1309.info är aldrig bra nyheter. Om sidan visas ständigt varje gång du öppnar din webbläsare, innebär det att du har fallit offer för en adware parasit. Skadliga program är programmerad att ändra webbläsarens inställningar och göra din webbupplevelse helvetes levande. Snart efter infiltration, kommer att adware översvämma din skärm med flera irriterande annonser och popup-fönster. Annonser kan också vara i form av banners och i-text kampanjer.

Det finns ingen flykt. Vad mer, finns det en anledning varför du kommer att lockas till sådant innehåll. Du ser, adware använder din webbhistorik, web vanor och sökfrågor, för att anpassa dess sponsrade innehåll, så du är mer benägna att klicka på den. Saken är den, du vet aldrig där dessa annonser kan omdirigera dig till eftersom parasiten inte är programmerad att verifiera de annonser som visas.

De vanligaste sätten att få din enhet infekterade med adware är via skräppost, torrent-filer, programvara kombinationserbjudanden, tvivelaktiga länkar och annonser, samt falska uppdateringar. För att se till att adware inte obemärkt glida, du behöver att alltid välja en anpassad eller avancerad typ av installationsprocessen. På så sätt kommer du att kunna visa hela innehållet i vad du har hämtat. Om det finns någon extra programvara, rekommenderar vi att du avmarkerar sådan bonusprogram och applikationer, som de är mest troligt malware i förklädnad.

Också, lita inte blint på en slumpmässig uppdatering pop-up. Du kanske tror du klickar på en pålitlig länk för att uppdatera ett program på datorn, men i de flesta fall sådana popup-fönster är bedrägliga. Istället, Använd alltid officiella och licensierade källor för att få din programuppdateringar.

Adware är en total olägenhet. När det infiltrerar datorn, kommer du att uppleva en helvetisk upplevelse. Ditt arbete online kommer ständigt blir avbruten av annonser. Även den video du tittar på kommer att sättas på paus av parasiten, bara så att den kan visa reklam. Ju längre du fördröja avlägsnande av denna farliga adware, desto sämre blir din situation. Snart, kommer webbläsaren vara alltför överbelastad av annonser, att det inte kommer att kunna arbeta ordentligt.

Om du förlänga parasitens vistelse på datorn, inte webbläsaren kommer så småningom att fungera helt och hållet. För att inte nämna risken sätta du dina personuppgifter om du inte tar bort denna cyber skadegörare från enheten. Skurkar kan enkelt få dina lösenord, kreditkortsnummer och annan känslig information genom denna parasit. Det enda sättet att skydda din integritet och säkra din online-närvaro är genom att ta bort denna Refreshnerer1309.info adware från datorn.

Refreshnerer1309.info avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Refreshnerer1309.info från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Refreshnerer1309.info från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *