Hur tar man bort S.ytimg.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove S.ytimg.com

Förekomsten av S.ytimg.com webbplatsen i webbläsaren är aldrig ett bra tecken. Det betyder att någonstans på datorn lurar en otäck adware parasit. Det är tack vare detta skadliga program som webbsidan finns. Denna adware ansvarar också för de många påträngande annonser att översvämma skärmen varje gång du öppnar webbläsaren. Det är viktigt att notera att dess skadliga effekt inte kommer att sluta med bara en leverantör. Alla webbläsare som du har på datorn kommer att vara smittade av denna parasit.

Så snart cyber skadedjur har invaderat, du upplever problem med din webbupplevelse. Laggar och långsam internet kommer att bli en förekomst. Dessutom kan adware installera skumma webbläsartillägg, tillägg eller verktygsfält, utan din tillåtelse. Skadlig programvara som denna är programmerad att visa så många annonser som möjligt, för att skapa intäkter via metoden pay-per-klick. Adware kontrollerar dock inte annonser. Mening, kan du få omdirigeras till misstänkta och även farliga webbplatser från tredje part som kan försöker skada din dator.

Sådana skadliga parasiten finns ofta gömmer sig bakom spam-mail, falska uppdateringar, freeware, torrent-filer, såväl som infekterade länkar och skumma annonser. Det är bäst att undvika några spam e-postmeddelanden som du får. Speciellt om de innehåller bifogade filer och körbara filer. Mer ofta än inte, är sådana e-postmeddelanden infekterad med skadlig programvara som kommer att starta en attack på din dator så fort du öppnar dem. Det är inte ovanligt att de nämnda e-post till påstår sig vara från företag som PayPal, eBay eller Amazon.

Remove S.ytimg.com
The S.ytimg.com Virus

Kontrollera alltid om den e-postadressen matchar den officiella. Om det inte är samma, öppna inte sådana e-postmeddelanden! Om du gör, kommer du omedvetet ge malware åtkomst till din dator. En annan sak vi rekommenderar är gör, att välja Custom/ Avancerat läge i guiden när alternativet är tillgängligt. På så sätt kan du styra vilka program har beviljats åtkomst till din dator. Om det finns någon extra programvara, se till att du avmarkera det, eftersom det är hur cyber parasiter försöka smyga på datorn obemärkt.

Adware kan få tillgång till personlig information såsom men begränsat inte till lösenord, bankkonton, kreditkortsnummer, IP-adresser, samt beter historia och i sökresultaten. Två sista är särskilt värdefull för parasiten, som sådan data hjälper i anpassning av det marknadsförda innehållet, så det ser mer attraktiv för användaren. Som vi redan nämnt, kontrollerar adware inte om sponsrade sidor leder till säkra källor. Vilket är varför du måste undvika att klicka på tvivelaktiga länkar och annonser.

Du kan vara ett klick bort från att låta skurkar att stjäla din personliga information och äventyra din online-säkerhet. Ju längre du förbli sysslolösa och göra inget drag att ta bort denna parasit, desto sämre din situation kommer att få. Din webbläsare kommer snart sluta fungera ordentligt, till grad att det inte går att köra alls. Du kan undvika alla de problem som kommer tillsammans med skadliga program som S.ytimg.com popup-annonser. Allt du behöver göra, är att vara snabb. Bli av med denna otäcka adware innan det är kunna göra eventuella skador.

S.ytimg.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort S.ytimg.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort S.ytimg.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *